0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Vraćaju nam se nacionalna prvenstva, a tu su zanimljive kombinacije

Objavljeno: 27.11.20 u 11:31

Danas su na programu ponovo mečevi evropskih fudbalskih šampionata, a u saradnji sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili smo vam nekoliko zanimljivih predloga.

20.30 Volfzburg – Verder

Uz Leverkuzen, ‘vukovi’ jedini nemaju poraz, a posle pobede u Kelnu, naglo su im porasli apetiti. Ekipa koja na osam utakmica primi samo pet golova, svakako zaslužuje pohvale i respekt. Isto važi za trenera Glaznera koji je odoleo mnogim kritikama. Odličan je i Verder (jedan poraz), koji je u seriji remija začinjenih rezultatom 1:1 u Minhenu. Da li su spremni za još jedno iznenađenje? Sve je moguće, ali ipak prednost dajemo domaćinu.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.95)

21.00 Valjadolid – Levante

Bilbao i Granada platili su sve cehove igračima Valjadolida koji su osvojili šest fantastičnih bodova. Malo se ko tome nadao, ali uspeli su u veoma važnom periodu da nadjačaju nevolje. Levante nije bio toliko uspešan, ali već četiri kola nema poraz, ali ni pobedu. Sve susrete odigrao je 1:1! Ekipe su podjednako uspešne u napadu i odbrani, ali su izjednačene i po mnogim drugim parametrima.

Predlog: GG (1.90)

21.00 Kristal Palas – Njukasl

Napad Kristal Palasa delovao je slabo u Barnliju. Falio je Zaha, a pošto je on u samoizolaciji, možda ga nećemo videti ni na ovoj utakmici. Čeka se negativan test za Milivojevića. Očekivao se povratak Tomkinsa i Fergusona, ali po poslednjem izveštaju, imaju bolove i vraćeni su na lečenje. Najveće šanse da se zaigra ima Vikam. Stiv Brus na Gejla i Dubravku neće računati, Frejzer je upitan. Riči je blizu povratka, a u četvratk će se znati status Kaluma Vilsona.

Predlog: 1X&0-3 (1.70)

21.00 Strazbur – Ren

Stefan mora naći drugo opravdanje pošto se konstantno pravda da Renu ne odgovara ritam sreda-subota, a poraz od Bordoa je došao posle reprezentativne pauze. Sudbina, kaznio ih je Ben Arfa koji je u Bordo otišao bez obeštećenja. Strazbur sa ovom odbranom neće opstati. Primili su 23 gola i u seriji su od tri poraza, koju treba prekinuti protiv umornog, ali kvalitetnijeg Rena. Martin, Rugani i Mouasa su upitni kod gosta, a Kamara, Djiku, Sadi, Motiba i Sels kod domaćina.

Predlog: X2&2+ (2.00)

UKUPNA KVOTA 12.59 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter