0
Ostali sportovi

ZNAO SAM DA IMAM KORONU: Trofejni srpski sportista se oglasio nakon testiranja…

Objavljeno: 01.04.20 u 10:20

„Pobedićemo i ovaj virus kao i sve ostale protivnike i to nokautom u prvoj rundi“

Proslavljeni srpski kik-bokser i višestruki osvajač svetskih i evropskih odličja, Aleksandar Konovalov, zaražen je korona virusom.

Jedan od trenutno najuspešnijih srpskih boraca i sportista putem društvenih mreža obavestio je javnost, pre svega one sa kojima je bio u kontaktu, da je pozitivno testiran na virus Covid-19.

Uz to, obavestio je i one sa kojima je bio u kontaktu kako bi se izolovali i ne bi eventualno ugrozili nekoga ako su i oni zaraženi.

– Pozdrav dragi prijatelji. Stigao je rezultat kao što sam najavio, 99% sam bio ubeđen da imam koronu i danas se to ispostavilo tačno. Zamolio bih sve prijatelje, braću, kumove i drugare da pripaze koji dan i budu u samoizolaciji zbog njihovih roditelja, baka i deka. Hvala svima na podršci, pobedićemo i ovaj virus kao i sve ostale protivnike i to nokautom u prvoj rundi. Hvala svima na podršci. Sportski pozdrav, – napisao je na Instagramu Konovalov.

FOTO: PRINTSCREEN

Popularni Atomski jedan je od naših najboljih kik-boksera, a član KBK „Palmini tigorovi“ iz Jagodine nekoliko puta je bio na krovu Evrope i sveta, a svetsku titulu uspeo je da odbrani i 2019. godine. Konovalov upored gradi i boksersku karijeru, gde je državni je prvak Srbije, što je uticalo da bude proglašen za „Zlatnog kik-boksera“ i dobije vrednu statuu. U kik-boksu je izgradio svetsko ime i jedan je od najboljih boraca Evrope ikada, trenutno je najbolji na svetu na zvaničnoj WAKO listi (Svetska asocijacija kik-bokserskih organizacija) u kategoriji između 62,3 i 64,5 kilograma.

25-godišnji Konovalov je 2016. godine postao ponovo šampion planete na WAKO pro Svetskom prvenstvu i u 2015. bio u izboru za najboljeg sportistu države koja je tada zasluženo pripala Novaku Đokoviću. Višestruki je dobitnik nagrade najboljeg sportiste Jagodine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter