0
Domaći fudbal

FOTO: FKCZ

TRIJUMF I NOVA POVREDA: Jovanović sačuvao, pa doneo pobedu Zvezdi! Nove glavobolje za Lalatovića!

Objavljeno: 11.02.15 u 20:06

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu ruske Mordovije rezultatom 1:0 u četvrtom pripremnom susretu na pripremama u Turskoj.

Jedini pogodak za crveno-bele postiga je mladi Vukašin Jovanović u samom finišu utakmice.

Trener Crvene zvezde na teren je izveo sledeći sastav: Rajković, Cvetković, Pavićević, Lazić, Anđelković, Kovačević, Stojanović, Savićević, Gavrić, Lazović, Parker. 

I ovaj meč nažalost crveno-belih obeležila je nova povreda, pošto je već u 12. minutu teren morao da napusti Saša Stojanović, a u igru je ušao Miloš Bosančić.

Podsetimo, ovo je već treća povreda ove zime u timu crveno-belih, pošto su od prošle nedelje van stroja Luković i Avramovski.

Ipak, dobra vest za navijače Zvezde je da je tim sa trakom oko ruke predvodio Darko Lazović, što znači da je vezista izgladio odnose sa upravom kluba.

Najbolju šansu crveno-beli su propustili u 20. minutu kada je upravo Lazović centrirao sa desne strane, a Parker šutirao za malo pored gola.

Agilni Lazović je nekoliko minuta kasnije ponovo napravio problem odbrani Mordovije, ovaj put je odlično proigrao Bosančića, ovaj je oboren u šesnaestercu, ali sudije nisu pokazale na belu tačku.

Na poluvremenu, trener Lalatović promenio je devet igrača, a u timu su ostali samo golman Rajković i Bosančić koji je neplanirano zamenio Sašu Stojanovića: Rajković – M. Stojanović, Jovanović, Mbođ, Đorđević – Grujić – Ristić, Bosančić, Avramovski, Katai – Jović.

Odmah na startu drugog dela prilika za ruski tim, ali Jovanović koji je ušao u igru izvadio je loptu sa gol linije.

Posle nekoliko minuta, Zvezda je ponovo preuzela inicijativu, u 61. minutu šutira Katai, nakon što je dobio loptu od Đorđevića. Lopta je išla u okvir gola, ali još jednom je golman odbija u korner.

U 67. minutu nakon greške Grujića, Božović pogađa prečku sa ivice kaznenog prostora.

U poslednjim trenucima utakmice, posle kornera i centaršuta Kataia, Jovanović se najbolje snašao u gužvi i postigao pogodak za pobedu Zvezde.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter