1
Domaći fudbal

I DALJE BEZ PRIMLJENOG GOLA: Zvezda rutinski savladala Pazarce (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.14 u 19:55

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su nova tri boda, pošto su u šestom kolu Jelen Superlige Srbije pobedili Novi Pazar rezultatom 2:0.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dobra stvar za crveno-bele jeste što su ponovo sačuvali svoju mrežu, pa tako čak 567 minuta u ovoj sezoni, tim s Marakane nije pustio svojim rivalima da mu zatresu mrežu.

Crveno-beli su krenuli žestoko u prvom poluvremenu. Gol Pazaraca je, praktično, visio u vazduhu, a u prvih 15 minuta meča igrale su se prave viktorije ispred gola Zečevića. Upravo nakon prvih 15 minuta viđen je i prvi gol na meču koji je bio delo Đorđa Rakića.

Sjajni centarfor crveno-belih duplirao je prednost svog tima u 54. minutu susreta, kada je njegov šut izblokirao Tintor, a lopta je prevarila paralisanog golmana Novog Pazara koji je, stiče se utisak, mogao i bolje da reaguje. Do kraja meča viđena je klasična Superligaška utakmica u kojoj timovi nisu napravili ništa vredno pomena.

Tok meča:

Đorđe Rakić preti da postane pravi ljubimac Delija sa severa. Sjajni fudbaler crveno-belih u 54. minutu upisao je svoj četvrti pogodak ove sezone i doneo prednost Zvezdi od 2:0. Njegov udarac najpre je izblokirao Tintor, ali je lopta promenila pravac i na taj način je prevarila golmana Pazaraca.


Ekipa Crvene zvezde stigla je do prednosti, pošto je u 15. minutu meča sjajan pogodak Đorđe Rakić. Crveno-beli su u prvih petnaest minuta diktirali tempo.

Lagano ali sigurno stezali su obruč oko gola Novog Pazara. Gosti su se opredelili na „katanaćo“ taktiku, šansu su vrebali iz kontre, mađutim, crveno-beli su kvalitetno odrađivali posao na sredini terena.

Svoju šansu za prvi gol u Zvezdinom dresu u 27. minutu meča imao je i Miloš Bosančić, ali je pogodio stativu nakon odličnog udarca glavom.


Prava prilika za tako nešto stiže u šestom kolu JSL, pošto na Marakanu dolazi ekipa Novog Pazara. Novopazarci, sasvim izvesno, ne stižu u Beograd sa namerom da olako polože oružje, međutim, protiv sebe imaće aktuelnog šampiona Srbije.

Novi Pazar je nakon poraza u JSL otpustio trenera Dragija Kanatlarovskog. Crveno-beli su drugi na tabeli sa 13 bodova, a Novi Pazar je u grupi ekipa koje su osvojile po sedam bodova i zauzima deveto mesto.

Ulogu šefa struke Pazaraca preuzeće pomoćni trener Izet Ljajić koji, sa relativnom dozom optimizma, dočekuje megdan u Beogradu:

– Dobro smo radili ove nedelje, odlazak Kanatlarovskog nije ostavio velike posledice na ekipu i ja u ime igrača obećavam lavovsku borbu, maksimalno zalaganje i želju. Uveren sam da ovaj tim ima dovoljno kvaliteta da se suprotstavi Crvenoj zvezdi i ako sve sklopimo u jednu celinu možemo do povoljnog rezultata – kaže Ljajić.

Stadion: Marakna
Sudija: Srđan Obradović
Pomoćne sudije: Srđan Milutinović i Milan Minić

Crvena zvezda:
Trener: Nenad Lalatović
Sastav: Rajković, Petković, Pavićević, Lazić, Mijailović, Kovačević, Savićević, Bosančić, Lazović, Pečnik, Rakić.

Novi Pazar:
Trener: Izet Ljajić
Sastav: Zečević, Đordjević, Mijić, Hadžibulić, Kecap, Rusmir, Vuković, Ragipović, Jevtović, Udovičić, Tintor.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Kako Vas nije sramota da ovako neobjektivno pisete o utakmici? Pa Novi Pazar je imao mnogo izglednije sanse za gol u prvom poluvremenu od vase zvezde! P.S. Zazto Lalatovic celu utakmicu vodi pored aut linije a navodno je kaznjen tri utakmice? Budite objektivniji u izvestajima ako ste samostalni i ne radite po necijoj Direktivi !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter