0
Evropske lige

PRIMERA: Atletiko gazda u Madridu, Real vezao dva poraza! (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.14 u 21:51

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su u gostima ekipu Reala rezultatom 1:2 (1:1) u trećem kolu Lige Primere.  

Liga Primera

Atletiko je do pobede došao golovima Tijaga u devetom i Turana u 76. minutu, dok je jedini pogodak za Real postigao Ronaldo u 26. minutu sa bele tačke.

Atletiko je bolje otvorio meč i svoju inicijativu iskoristio već u devetom minutu kada je Tijago na centaršut Kokea iz kornera glavom savladao Kasiljasa.

Real je posle primljenog gola dodao gas i ubrzo došao do izjednačenja, Sikera je u svom šesnaestercu oborio Ronalda, a sudija pokazao na belu tačku. Upravo je Portugalac preuzeo odgovornost i rutinski savladao Moju za 1:1.

Real je imao još nekoliko prilika, ali je sjajni Moja odličnim intervencijama zaustavio pokušaje Ronalda i Bejla iz slobodnog udarca.

Domaći su i u nastavku pritiskali odbranu Atletika, koji se odlično branio i strpljivo čekao svoju šansu o dočekao je u 76. minutu. Huanfran je probio po desnom boku i vratio povratnu za Ardu Turana koji je preciznim udarcem pogodio sam levi ugao za 1:2.

Podsetimo, ranije danas, Barselona je na svom stadionu pobedila Atletik Bilbao rezultatom 2:0.

Na tabeli vodi Barselona sa maksimalnih 9 bodova, Atletiko ima sedam, a Real samo tri boda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter