0
Fudbal

Levandovski nigde ne mrda

Objavljeno: 25.04.13 u 12:34

Robert Levandovski!

Uprkos informaciji koja se pojavila u sredu da će poput Marija Gecea i Robert Levandovski sledeće sezone igrati za minhenski Bajern ispostavilo se da četvorostruki strelac u meču protiv Reala neće tako lako napustiti dortmundsku Borusiju.

Naime, predsednik „milionera“ Hans-Joakim Vacke je u izjavi za nemačke medije rekao da Poljak nema otkupnu klauzulu u svom ugovoru i da može da napusti klub samo ako se uprava složi sa tim.

„Robert ima sa nama ugovor na još jednu godinu i mi želimo da on i sledeće sezone igra za Borusiju. Za razliku od Gecea za njega ne postoji otkupna klauzula. Levandovski je jedan od najvažnijih igrača u našem timu i ne zanima nas novac od eventualnog transfera. Moja želja je da ostane, a meni se želje uglavnom ispunjavaju“ – rekao je Vacke.

Robert Levandovski je na 135 utakmica u dresu Borusije, u koju je stigao 2010. godine iz Leha iz Poznanja, postigao 74 gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter