Ostali sportovi | Američki fudbal

Najnovije

NFL: Na pomolu veleizdaja? (VIDEO)

Rivalstvo Minesota Vajkingsa i Grin Bej Pekersa jedno je od najvećih ne samo u svetu američkog fudbala ili američkog sporta, već sporta celokupno gledano, a čini se da će ga razvoj situacije kada je u pitanju živa legenda Minesote, Adrijan Piterson, samo produbiti. Ukoliko je to moguće.

KAO MALO DETE: Reakcija NFL zvezde na izbor najboljih igrača kao dete iz vrtića (VIDEO) (FOTO)

Lešon Mekoj, raning bek ekipe Bafalo Bilsa, ove sezone nije uvršen u godišnji izbor 101 najboljeg igrača lige, što je kod njega izazvalo veoma interesantnu reakciju.

DŽO MONTANA: Brejdi nije najbolji kvoterbek svih vremena (VIDEO)

Tom Brejdi je odveo Nju Ingland Petriotse do titule šampiona NFL pobedom nad Atlanta Falkonsima u 51. Superbolu rezultatom 34:28.

NFL: Met Rajan MVP, Dak Preskot ruki sezone (VIDEO)

NFL liga izabrala je danas najbolje igrače protekle sezone. Nagradu za najkorisnijeg igrača poneo je Met Rajan, kvoterbek Atlanta Falkonsa.

NFL: Karson Palmer se povlači? (VIDEO)

Kvoterbek Arizona Kardinalsa razmišlja da završi karijeru.

KAD GLADIJATORI PODETINJE: Kako izgleda kad NFL zvezde igraju ‘Između dve vatre’ (VIDEO)

Sezona u najjačoj ligi američkog fudbala na svetu, NFL, je završena, ostao je još Superbol. Kao što običaj nalaže, vikend pred najveću utakmicu sezone odigran je takozvani “Probol”, gde su se susreli igrači obe konferencije.

NFL: Šta se dešava sa Stilersima? Moguć trejd Antonija Brauna! (FOTO) (VIDEO)

Antonio Braun, zvezda Pitsburg Stilersa i jedan od najboljih “vajd risivera” u ligi, mogao bi naredne sezone da zaigra u drugom dresu.

BLIŽI SE KRAJ JEDNE BLISTAVE KARIJERE: ‘Big Ben’ najavio povlačenje (VIDEO)

Kvoterbek Pitsburg Stilersa Ben Rotlisberger rekao je danas da ne obećava da će se naredne sezone vratiti u NFL.

SLEDI UZBUDLJIVA SEZONA: Veprovi prave tim za velika dela, stiglo sjajno pojačanje iz SAD (VIDEO)

Kragujevački “Divlji veprovi” nastavljaju sa pojačanjima, a novi igrač ove ekipe je Alen Remzi, koji je prethodno igrao u prestižnoj prvoj diviziji NCAA.

U SUSRET SUPERBOLU: Potezi koji su obeležili NFL sezonu

Bliži se 51. Superbol po redu. Za titulu šampiona igraće ekipe Nju Ingland Petriotsa i Atlanta Falkonsa, a ovde možete videti neke od poteza koji su obeležili sezonu.