Kladionica | Tiket dana

Najnovije

HOTSPORT TIKET DANA: Tri ‘keca’, jedna ‘dvojka’ – Ajaks diže kvotu

Favoriti prvog dana vikenda nisu bili baš raspoloženi, pa smo za danas izabrali “zicere” po kvotama kladionice “Maxbet”.

HOTSPORT TIKET DANA: Hrabro na ‘građane’, ‘milioneri’ i Sporting ‘sigurice’

Uspelo je juče na Svetog Jovana da nam se posreći i da tiket bude dobitan, pa smo pokušali danas da nastavimo seriju, izabravši mečeve po kvotama ‘Maxbeta’.

HOTSPORT TIKET DANA: Danas je dan za ‘kečeve’

Nekoliko dana uzastopno pali smo samo zbog jednog gola i danas predlažemo konačan ishod mečeva po kvotama kladionice “MaxBet”.

HOTSPORT TIKET DANA: Tri ‘keca’ i golovi na prijateljskom fudbalu

Dobitak nam je ponovo izmakao za jedan gol, ali danas smo gađali ‘sigurice’ i izabrali smo utakmice po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

HOTSPORT TIKET DANA: Liverpul ne greši dva puta, a verujemo da neće ni Njukasl

U Engleskoj nema odmora. Na programu su ponovljeni mečevi FA Kupa, a odabrali smo favorite i utakmice po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

HOTSPORT TIKET DANA: Nadamo se da će napadači biti raspucani

Bez obzira što smo juče samo pali tiket za jedan gol i danas dajemo još jednu šansu napadačima, pa smo izabrali sledeće mečeve po kvotama kladionice “MaxBet“.

HOTSPORT TIKET DANA: Danas ‘gađamo’ nešto sigurnije – golove!

Za vikend favoriti nisu opravdali očekivanja učinkom, pa samo se danas odlučili da pokušamo da pogodimo sa golovima i izabrali smo mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

HOTSPORT TIKET DANA: Favoriti na potezu

Favoriti su na potezu drugog dana vikenda, a pored iskušenja u gostima očekujemo njihove uspehe i odabrali smo mečeve po kvotama kladionice “Maxbet“.

HOTSPORT TIKET DANA: Uloviće Arsenal ‘crnog labuda’, golovi u Norveškoj

Prvi dan vikenda donosi dosta utakmica širom Evrope, a mi smo izabrali mečeve po kvotama kladionice “MaxBet”.

HOTSPORT TIKET DANA: Ponuda skromna, izabrali smo najbolje

Klubovi se zagrevaju u Španiji za nastupe posle kratke pauze, a pored skromne ponude izabrali smo mečeve po kvotama kladionice “Maxbet“.