Kladionica | Hot tip

Najnovije

TIKET DANA: Danas imamo skraćen izbor, ali je bilo šta da se probere

Posle solidnog vikenda koji treba da upotpuni pobedom Njukasl, danas smo više reskirali i izabrali mečeve po kvotama kladionice “Maxbet”.

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kečevi’ na Bajern i Real, da li se slažete sa nama?

Debakl Barselona obeležio je nastavak Lige šampiona, a za praznični tiket izabrali smo mečeve po kvotama MaxBeta.

HOTSPORT TIKET DANA: Nastavlja se Liga šampiona

Na scenu se vraća takmičenje u Ligi šampiona, a za danas smo napravili “miks” sa mečevima po kvotama kladionice “Maxbet“.

HOTSPORT TIKET DANA: PAOK je ‘dvojka’, golovi u skandinavskom derbiju

Falio nam je juče korak do pogotka, a danas smo pokušali da sastavimo uspešan miks i odabrali smo mečeve po kvotama kladionica MaxBet.

HOTSPORT TIKET DANA: Besplatni tipovi za 8. februar

Reskirali smo juče ali nije vredelo. Pokušaćemo opreznije da dođemo do pogodaka. Ovo su naši današnji predlozi za klađenje po kvotama kladionice “Maxbet“.

HOTSPORT TIKET DANA: U gradu ‘Mercedesa’ ne sme biti kiksa, ‘kiša golova’ u Granadi

Kiks Milana srušio je juče tiket pored tri super pogotka i danas pored male ponude, izabrali smo mečeve po kvotama kladionice MaxBet.

TIKET DANA: Danas se kladimo na mečeve iz top liga

Prvi dan vikenda donosi mnoge mečeve u Evropi, a mi smo izabrali utakmice iz najjačih liga po kvotama kladionice “Maxbet”.

HOTSPORT TIKET DANA: Barsa juri poslednji voz, a Selta dugo čekano finale

Uspeli smo juče da reskiramo, što se ispostavilo kao pun pogodak, a danas smo izabrali miks sa mečevima po kvotama kladionice”Maxbet”.

HOTSPORT TIKET DANA: Danas je dan za ‘dvojke’

U suženom izboru mečeva se dobro snalazimo, a ponovo verujemo u uspehe favorita i predlažemo sledeće utakmice po kvotama kladionice MaxBet.

HOTSPORT TIKET DANA: Nastavljamo dobitni niz

Uspeli smo juče da ostvarimo pun pogodak sa suženim izborom mečeva, a danas ćemo pokušati ponovo da sastavimo dobitni tiket po kvotama kladionice “Maxbet”.