Kladionica | Hot tip

Najnovije

HOTSPORT TIKET DANA: Danas je dan za ‘kečeve’

Nekoliko dana uzastopno pali smo samo zbog jednog gola i danas predlažemo konačan ishod mečeva po kvotama kladionice “MaxBet”.

HOTSPORT TIKET DANA: Nadamo se da će napadači biti raspucani

Bez obzira što smo juče samo pali tiket za jedan gol i danas dajemo još jednu šansu napadačima, pa smo izabrali sledeće mečeve po kvotama kladionice “MaxBet“.

HOTSPORT TIKET DANA: Favoriti na potezu

Favoriti su na potezu drugog dana vikenda, a pored iskušenja u gostima očekujemo njihove uspehe i odabrali smo mečeve po kvotama kladionice “Maxbet“.

HOTSPORT TIKET DANA: Uloviće Arsenal ‘crnog labuda’, golovi u Norveškoj

Prvi dan vikenda donosi dosta utakmica širom Evrope, a mi smo izabrali mečeve po kvotama kladionice “MaxBet”.

HOTSPORT TIKET DANA: Ponuda skromna, izabrali smo najbolje

Klubovi se zagrevaju u Španiji za nastupe posle kratke pauze, a pored skromne ponude izabrali smo mečeve po kvotama kladionice “Maxbet“.

HOTSPORT TIKET DANA: Lids je ‘dvojka’ kao kuća

Prvi radni dan posle Bozića nema mnogo mečeva, ali smo izabrali utakmice po kvotama “MaxBeta”. U nedelju je kiksnula Barselona i tako drugi put za redom sprečila dobitak…

TIKET DANA: Božić je prošao, fudbal se nastavlja

Na Božić smo ostvarili pogodak, a dan posle najradosnijeg hrišćanskog praznika, broj utakmica na evropskim terenima je solidan. Odlučili smo se za sledeće mečeve, po kvotama kladionice “Maxbet“.

HOTSPORT TIKET DANA: Igrajte ‘dva puta’ na Barselonu i uzmite novce…

Favoriti u Engleskoj su imali katastrofalan start u Novoj godini, a danas se očekuje da dve ekipe Barse budu na nivou i odabrali smo sledeće mečeve po kvotama “MaxBeta”.

HOTSPORT TIKET DANA: Vreme je za treću sreću

Prethodna dva dana za dobitak bili su kobni “kiksevi” Liverpula i Arsenala, ali danas je moždatreća sreća. Pored malog izbora odlučili smo se za sledeće mečeve po kvotama “Maxbeta“.

HOTSPORT TIKET DANA: Arsenal i PAOK se ne propuštaju, FMP ruši Slovence

Liverpul je igrom slučaja kiksnuo, tako da čekamo pun pogodak u Novoj godini, a danas smo pored malog izbora se odlučili za sledeće mečeve po kvotama ‘Maxbeta’.