Izjava dana

Nenad Čanak pred revanš sa PAOK-om

- S obzirom na trenutno stanje, prioritet nam je bio oporavak ekipe i stabilizacija tima, priprema utakmice je u drugom planu. Odradićemo jedan trening, još uvek ne znamo sa kojim brojem igrača. Ipak, mi smo Partizan i ne želimo da od toga pravimo alibi. Imamo aktivan rezultat iz prve utakmice i učinićemo sve što je do nas da prođemo dalje. Pozivamo navijače da dođu u što većem broju, potrebniji su nam nego ikad.

Vilijam Hečer o trovanju igrača Partizana

– Ovo trovanje hranom uzelo je sve najbolje od mene. Ali još uvek se borim. Ne bih ovo poželeo nikome!

Everton o ružnim scenama sa Banjice

Moja porodica i ja smo zavoleli Srbiju i vaš narod, ovde se osećamo kao kod kuće i baš zato nisam mogao da sakrijem suze koje su same nekontrolisano isle, jer sam tokom 90minuta utakmice trpeo rasističke napade i pogrdne nazive sa tribina. Želim što pre sve da zaboravim, okrenem se svom timu, porodici i onome … Continue reading Everton o ružnim scenama sa Banjice

Nikola Jokić o reprezentaciji

Mislim da je Srbija defnitivno spremna za velike medalje. Ipak, ne smemo da razmišljamo previše unapred. Prošle godine smo se sa Olimpijskih igara vratili sa srebrom kao heroji. To je bio veliki trenutak za moju karijeru.

Marko Nikolić pred start proleća u Superligi

– Pratio sam neke izjave mojih kolega o dobrim pripremama i vrhunskim terenima, ali sav taj šablon pada u vodu , jer će za dva do tri sedmice neki od nas da se hvataju za glavu. Zbog toga je bitna mentalna priprema za ono što sledi.

Ćiro Blažević o Crvenoj zvezdi i srpskom fudbalu

– Srpska reprezentacija je slabija od Hrvatske zato što nisu imali sreću da nađu pravog selektora, a imaju isto tako kvalitetne igre. To nije protiv mojih uverenja, ja sam bio jednom kandidat za Crvenu zvezdu. Ali ja sam znao da je to nemoguće jer nismo još došli na taj nivo da napravimo regionalnu ligu, a … Continue reading Ćiro Blažević o Crvenoj zvezdi i srpskom fudbalu

Inspirativni Ajzea Ostin i motivaciona poruka svim mladim košarkašima

– Nikada ne odustajte. Ne znate u kom pravcu će vas život odvesti. Jedina osoba koja vas može sprečiti da ostvarite svoje želje, jeste vi sami.

Nenad Milijaš o tome gde je Takajuki Suzuki

- Ne znam. Teško pitanje. Možda negde vozi motor, stvarno ne znam.

Dejan Radonjić o želji da ekipa nastavi da daje maksimum uprkos teškom periodu

– Trudimo se da u ovim okolnostima uradimo što više, kako bismo izvukli maksimum iz tima

Miodrag Božović o Ligi šampiona

– Ja sam uvek optimista, ali ne bih želeo da ljudima dajem lažna obećanja i lažne nade sa tom pričom o Evropi, da ne bi ispalo kao prošle godine sa Ludogorecom. Tada su mnogi bili jako razočarani, kao i ja sam i ne bih hteo da nam se to ponovi.