Intervju

Najnovije

HOTSPORT INTERVJU – MOJSOV: Zvali su me ‘večiti’ ali ‘Bata’ nije dao! (FOTO) (VIDEO)

S početkom ove decenije je u Vojvodini igralo dosta dobrih fudbalera, ali jedan je bio posebno kvalitetan, toliko da je zavadio dva najveća srpska kluba - ali uzalud. Ali, u Voši je tada glavna reč bila u 'vlasništvu' Ratka Buturovića, poznatijeg kao 'Bata Kan Kan', koji je više od svega zabranjivao odlazak njegovih fudbalera u Zvezdu ili Partizan. I tada je 'Bata' uložio veto, pa je Danijel Mojsov krenuo u evropsku pustolovinu.

HOTSPORT INTERVJU – NENAD PERUNIČIĆ: Dosta je priče o tome da je neko tamo od nas učio, rukomet u Evropi je drugi sport za ovo što se ovde radi! (FOTO) (VIDEO)

Gost HotSport vikend intervjua bila je naša rukometna legenda i čovek pred kojim su mnogi protivnici uzmicali Nenad Peruničić. Sada trener Crvene zvezde govorio nam je o srpskom rukometu u kom ne cvetaju ruže, crveno-belima, svojoj karijeri, uspehu košarkaša crveno-belog tima, ali nam je otkrio i neke angdote iz svoje više nego uspešne karijere.

HOTSPORT INTERVJU – ANĐUŠIĆ: Glupo je unositi još više ‘zle krvi’ sa Zvezdom, Partizan volim svim srcem (FOTO) (VIDEO)

Na jednom od najbitnijih letova u životu, ka Moskvi i ol-star utakmici VTB lige, Danilo Anđušić je vreme uskratio odgovaranjem na pitanja HotSporta o svojoj karijeri, padovima, a i usponima koji su u poslednje vreme svakako aktuelniji. Majstorske partije u redovima Parme primetio je Evgeni Pašutin i doveo ga u redove evroligaša i jednog od trenutno najjačih klubova istočne Evrope - Uniks Kazanj.

RAJKO PRODANOVIĆ ZA HOTSPORT: Svi se čude gde je Srbija, a ne znaju da se i mi sami čudimo! (VIDEO)

U razgovoru sa našim istaknutim asom, Rajkom Prodanovićem, dotakli smo se različitih rukometnih tema, a odigrao je i zanimljiv tiket čiji će eventualni dobitak ići Domu za decu ometenu u razvoju u Veterniku.

HOTSPORT INTERVJU – BAJKOVIĆ: Vratio bih se u Zvezdu i u pola noći, da driblamo opet! Košarkašima treba ‘skinuti kapu’, Delije su moja braća (FOTO) (VIDEO)

Nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde a današnji Nefčija, Boban Bajković, je za HotSport govorio o Azerbejdžanu, uspomenama sa 'Marakane' i iz kluba u kojem je proveo najveći deo svoje karijere, a posebno se osvrnuo na derbi utakmice u kojima je učestvovao.

HOTSPORT INTERVJU – STAMENKOVIĆ: Aleksandar Mitrović je morao da zna onu ‘gde ćeš na Deliju’, košarkaši nas ‘brukaju’ u Evropi, o Robiju sve najbolje!

Bivši golman Crvene zvezde, a sada član kazahstanskog Okžetepesa Saša Stamenković govorio je za HotSport o svojim igrama u tamošnjoj sve bogatijoj ligi, razlici u kvalitetu sa Superligom Srbije, odnosu sa legendarnim Robertom Prosinečkim, sukobu sa Aleksandrom Mitrovićem, fenomenalnim rezultatima košarkaša Crvene zvezde, ali i životu sa suprugom Silvijom u Astani i Bakuu.

MILAN PAVKOV ZA HOTSPORT: Želja mi je da nadmašim legendu kakva je Nikola Žigić!

Novi napadač Crvene zvezde Milan Pavkov rekao je za HotSport da mu je želja da jednog dana nadmaši Nikolu Žigića, igrača sa kojim ga upoređuju zbog stila igre.

NOVICA VELIČKOVIĆ ZA HOTSPORT: Partizan ne trpi ‘na pola’, moraš da daš celog sebe! (VIDEO)

U prazničnom razgovoru sa vođom aktuelne ekipe Partizana, Novicom Veličkovićem, arhivirali smo 2016. godinu i najavili onu koja je pred nama.

HOTSPORT INTERVJU – NIKOLA ĐURĐIĆ: Prošla godina je najgora ikada, samo prečke, stative… (VIDEO) (FOTO)

Čovek čije su noge pune fudbalskog umeća, njemu je još malo potrebno da u sebi probudi golgetersku zver.

HOTSPORT INTERVJU – STEFAN BIRČEVIĆ: Zbog Partizana sam počeo da igram košarku! (VIDEO)

Košarkaš Partizana i reprezentativac Srbije Stefan Birčević za HotSport je evocirao uspomene iz 2016. godine, ali i pričao o aktuelnom momentu u svom klubu i karijeri.