Auto Moto | WRC

Najčitanije

Sorry. No data so far.

Najnovije

TRC: Borković četvrti u Makau, sedmi završio šampionat

Srpski automobilista Dušan Borković završio je sezonu u TCR šampionatu na sedmom mestu, nakon što je na poslednjoj trci u Makau osvojio četvrto i peto mesto i ukupno 11 bodova.

TCR: Borković peti u kvalfikacijama

Srpski automobilista Dušan Borković zauzeo je peto mesto u kvalifikacijama u Makau na poslednjem trkačkom vikendu u TCR sezoni.

DUCA ODLIČAN U MAKAU: Borković kreće sa petog mesta

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković odlično je izvezao kvalifikacije pred buran vikend u Makau koji ga očekuje.

TRC ŠAMPIONAT: Borković osvojio nove bodove u Maleziji

Srpski automobilista Dušan Borković osvojio je novih osam bodova u TCR šampionatu, pošto je prvu trku na stazi Sepang u Maleziji zavrsio na sestom mestu.

SINGAPUR: Borković na podijumu, popravio plasman

Srpski autmobilista Dušan Borković šesti put ove sezone plasirao se na podijum u TCR šampionatu, pošto je drugu trku u Singapuru završio na drugoj poziciji i osvojio novih 18 bodova.

AUTO-MOTO: Miljković najmlađi šampion Evrope

Mladi srpski automobilista 21-godišnji Nikola Miljković postao je najmlađi šampion Evrope na brdskim stazama, pošto je pobedio na današnjoj trci u hrvatskom Buzetu.

DUCA JAČI OD KIŠE: Novi podijum za Borkovića

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković osvojio je drugo mesto u prvoj trci na stazi Ošerslaben u Nemačkoj.

UNIŠTEN VIKEND: Borković izguran sa staze, razbesneo se na Vernea!

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković ispao je sa staze na trci u Imoli kada ga je nesportski sa nje izgurao Francuz Žan Klod Verne.

TCR: Borković nije završio drugu trku

Srpski automobilista Dušan Borković treći trkački vikend TCR šampionata završio je sa 20 bodova na stazi Spa Frankošamp u Belgiji.

BRAVO: Dušan Borković na pobedničkom postolju u Belgiji!

Srpski reli vozač Dušan Borković našao se na postolju posle prve trke za VN Beligije na legendarnoj stazi Spa Frankošamp.