Auto Moto | Domaći automoto

Najnovije

TRC: Borković četvrti u Makau, sedmi završio šampionat

Srpski automobilista Dušan Borković završio je sezonu u TCR šampionatu na sedmom mestu, nakon što je na poslednjoj trci u Makau osvojio četvrto i peto mesto i ukupno 11 bodova.

TCR: Borković peti u kvalfikacijama

Srpski automobilista Dušan Borković zauzeo je peto mesto u kvalifikacijama u Makau na poslednjem trkačkom vikendu u TCR sezoni.

SINGAPUR: Borković na podijumu, popravio plasman

Srpski autmobilista Dušan Borković šesti put ove sezone plasirao se na podijum u TCR šampionatu, pošto je drugu trku u Singapuru završio na drugoj poziciji i osvojio novih 18 bodova.

AUTO-MOTO: Miljković najmlađi šampion Evrope

Mladi srpski automobilista 21-godišnji Nikola Miljković postao je najmlađi šampion Evrope na brdskim stazama, pošto je pobedio na današnjoj trci u hrvatskom Buzetu.

FORMULA 1 U BEOGRADU: Sjajna vest za ljubitelje automobilizma

Kao nekada, na istom mestu. Ljubitelji najbržeg svetskog cirkusa sigurno neće smeti ovo da propuste.

NAGRADA BEOGRADA: Trofej Radojkoviću

Mladi vozač Aleksa Radojković ostvario je danas pobedu u klasi jugića na kružnim trkama letnje lige “Nagrada Beograda – Ušće 2016”.

TAJLAND: Borković kreće sedmi

Naš automobilsta zauzeo sedmu poziciju u kvalifikacijama na Tajlandu.

AUTO-MOTO: Za vikend trke na Ušću

Na Ušću će ovog vikenda biti održana poslednja “Trka letnje lite” i trka ubrzanja na 402 metara, koje će okupiti vozače ne samo iz Srbije, već i regiona, najavljeno je danas u AMS S-u.

AUTO MOTO: Miljković nadomak prvog mesta na evropskom šampionatu

Mladi vozač brdskih trka Nikola Miljković, koji je jedini vozač u istoriji automobilskog sporta Srbije koji je sa 20 godina zabeležio četiri pobede u šampinatu Evrope, nadomak je osvajanja prvog mesta za titulu evropskog šampiona i toj kategriji, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Auto-moto savezu Srbije.

DUCA JAČI OD KIŠE: Novi podijum za Borkovića

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković osvojio je drugo mesto u prvoj trci na stazi Ošerslaben u Nemačkoj.