Auto Moto

Najnovije

FORMULA 1: Meklaren predstavio novi bolid MCL32

Ekipa Meklaren predstavila je danas novi bolid MCL32 i vratila se korenima sa početaka u Formuli 1, kada su njeni bolidi bili ofarbani u narandžasto, crno i belo.

FORMULA JEDAN: Ferari predstavio novi bolid, cilj smanjene razlike u odnosu na Mercedes

Ekipa Ferarija predstavila je danas u svom sedištu u Maranelu model novog bolida SF70H za predstojeću sezonu u Formuli jedan.

FORMULA JEDAN: Hamilton probao novi bolid (VIDEO)

Ekipa Mercedesa predstavila je danas novi bolid W08, a prve krugove na stazi Silverston vozio je Luis Hamilton, koji će ove godine pokušati da osvoji četvrtu titulu svetskog šampiona u Formuli 1.

FORMULA 1: Fors Indija predstavila model za 2017. godinu

Tim Fors Indija iz Formule jedan predstavio je danas novi model automobila za 2017, sa oznakom VJM10, kojim ekipa želi da nastavi da se razvija posle najuspešnije sezone u svojoj istoriji.

LUIS HAMILTON: Nemam nikakav problem sa Botasom, više volim karting…

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da nema nikakvih problema sa ekipom i klupskim kolegom Valterijem Botasom.

FORMULA JEDAN: Meklaren promenio ime bolidu

Tim Meklaren iz Formule jedan saopštio je danas da će promeniti ime automobila za narednu sezonu, što znači da se udaljava od tradicije i veza sa svojim nekadašnjim predsednikom Ronom Denisom.

FORMULA JEDAN: Novo – ulična trka u SAD?

Novi izvršni direktor Formule jedan Čejs Keri najavio je promene u tom takmičenju, rekavši da ono više neće biti "šou jednog čoveka", a najavio je i dodavanje ulične trke u SAD.

IZNENAĐUJUĆE: Berni Eklston primoran da podnese ostavku na čelu F1

Izvršni direktor Formule 1 Berni Eklston rekao je danas da je primoran da podnese ostavku na tu funkciju i da će je umesto njega obavljati Amerikanac Čejz Keri.

RELI DAKAR: Sagmajster i AMSS zajedno u nove pobede

Višestruki srpski šampion u motokrosu Gabor Sagmajster po 10. jubilarni put ucestvovaće na Dakar reliju, a podršku će ponovo imati od Auto-moto saveza Srbije.