wta rang lista

WTA RANG LISTA: Olga Danilović prvi put na listi

Olga Danilović, 15-godišnja teniserka i jedna od mladih nada Srbije kada je beli sport u pitanju, ušla je ovog ponedeljka na rang listu teniserki, po prvi put u svojoj karijeri.

WTA RANG LISTA: Jankovićeva 55, Ana Ivanović 63. na svetu

Najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković ostala je na 55. mestu na ovonedeljnoj WTA listi, dok je Ana Ivanović popravila plasman za jedno i sada je 63. na svetu.

WTA LISTA: Bez većih promena na rang listi

Najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković zadržala je 55. mesto na ovonedeljnoj WTA listi, dok je Ana Ivanović popravila plasman za jedno i sada je 64. na svetu.

WTA LISTA: Jankovićeva napreduje, Ivanović ne

Na novoj WTA listi, srpska teniserka Jelena Janković popela se za jednu poziciju, i sad je 55. na listi, dok je Ana Ivanović zadržala 65. mesto.

WTA RANG LISTA: Jankovićeva napreduje, Ana Ivanović miruje

Srpska teniserka Jelena Janković napredovala je za jedno mesto na danas objavljenoj WTA listi, dok je Ana Ivanović zadržala svoju poziciju.

WTA: Jelena Janković napredovala, Ana pala

Srpska teniserka Jelena Janković napredovala je za dve pozicije i na danas objavljenoj WTA listi je 24. igračica sveta, dok je Ana Ivanović "pala" na 25. mesto.

VTA: Srpskinje drže svoje pozicije, male promene u Top 10

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović zadržala je 16. mesto na WTA listi sa 2,645 bodova, a poziciju nije promenila ni Jelena Janković koja je i dalje 21. sa 2.345 bodova.

WTA: Ana izgubila titulu, a napredovala tri mesta; Jelena osvojila trofej, a nije ni mrdnula

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović, uprkos činjenici da nije odbranila titulu u Tokiju, napredovala je za tri mesta na najnovijoj WTA listi i sada je ponovo u Top 10, kao deveta, sa 3.070 bodova.

WTA: Ana sada šesta, pad doživele i ostale Srpkinje

Na najnovijoj WTA listi srpske teniserke Ana Ivanović, Jelena Janković, Bojana Jovanovski, Aleksandra Krunić i Jovana Jakšić su pale za po nekoliko pozicija.

Jelena deveta, Ana ispala iz TOP 10

 Najbolja srpska teniserka Jelena Janković i dalje je deveta na svetu, dok je Ana Ivanović nazadovala za jedno mesto i ispala iz najboljih deset na WTA listi. Ivanovićeva je sada je na 11. poziciji, dok je Bojana Jovanovski zadržala 32. mesto. Jovana Jakšić je zabeležila skok za dve pozicije i sada je na 126. mestu, isto … Continue reading Jelena deveta, Ana ispala iz TOP 10