Skoti Pipen

VREMEPLOV: Monstrouzno zakucavanje o kojem se još priča (VIDEO)

Bilo ih je mnogo, verovatno mnogi misle da ima i boljih od ovoga, ali ovo je ušlo u istoriju i dalje se prepričava.

NA DANAŠNJI DAN: Nikola, srećan rođendan, Grci pokorili Beograd (VIDEO)

Pored fudbalske titule, Grci osvojili i košarkaško evropsko zlato. Nokautom u drugoj minuti došao do svetske titule. Rođeni dvostruki svetski vicešampion i jedan od najviših fudbalera.

STIV KER DUHOVITO ODGOVORIO PIPENU: Mogli bismo da nas dobijemo…

Polemiku koja se povela posle jučerašnje izjave Skotija Pipena, začinio je i glavni trener Golden Stejta i član šampionske ekipe Čikaga Stiv Ker.

ČIŠĆENJE? Pipen kaže da bi njegovi Bulsi razbili sadašnji tim Golden Stejta (VIDEO)

S obzirom da ekipa Golden Stejta trenutno juriša na rekord Čikago Bulsa (73/9) mnogi porede trenutno najbolji tim NBA sa onim koji je predvodio Majkl Džordan.

Vejd mašta da on i Lebron budu Pipen i Džordan (FOTO)

Dvejn Vejd je u tandemu sa Lebronom Džejmsom glavni nosilac igre Majamija i jedan od najzaslužnijih što je Hit osvojio dva šampionska prstena u NBA ligi, dok ih sam Vejd ima ukupno tri. Čikago Bulsi su šest puta bili prvaci u NBA ligi zahvaljujući legendarnim košarkašima, Majklu Džordanu i Skotiju Pipenu. Po mnogima, navodno, postoje … Continue reading Vejd mašta da on i Lebron budu Pipen i Džordan (FOTO)

Džordan bio otrovan

Ako se sećate legendarnog petog meča finalne serije NBA 1997. godine kada je Majkl Džordan navodno imao grip i srušio se u ruke Skotija Pipena nekoliko sekundi pre kraja meča, došlo se do novih saznanja. Džordan nije imao grip, već je bio otrovan i to najverovatnije picom koja je doneta u hotel. Ovo je potvrdio … Continue reading Džordan bio otrovan

Pipen savetnik

I to specijalni za Čikago Bulse