Nenad Manojlović

MEMORIJAL ‘NENAD NENA MANOJLOVIĆ’: Subotički Spartak pobednik turnira

Prvi međunarodni Memorijalni turnir „Nenad Nena Manojlović“, odigran u kragujevačkom „Parku“, za generaciju 2002, osvojila je subotička Spartak Prozivka.

POSLEDNJI POZDRAV SA LEGENDOM: Održana komemoracija povodom smrti Nenada Manojlovića

U velikoj sali Skupštine grada održan je komemorativni skup povodom smrti Nenada Manojlovića. U ime JSD Partizana od velikog trenera oprostio se generalni sekretar Milan Obućina, u ime Vaterpolo kluba Partizan predsednik Aleksandar Šoštar i u ime igrača i saveza selektor Dejan Savić.

IN MEMORIAM: Preminuo Nenad Manojlović

Danas je iznenada preminuo Nenad Manojlović istaknuti vaterpolo stručnjak i sportski radnik. Smrt ga je zadesila na putu prema Sofiji gde je trebalo da učestvuje na stručnom seminaru.

OPROŠTAJ OD MANOJLOVIĆA: Komemoracija i sahrana u sredu!

Komemoracija povodom smrti proslavljenog vaterpoliste Predraga Manojlovića biće održana u sredu u u Skupštini grada Beograda u 11.30 časova. Tom prilikom govoriće predstavnici Sportskog društva Partizan, Vaterpolo saveza Srbije i Olimpijskog komiteta Srbije. Sahrana će biti istog dana na Bežanijskom groblju od 14.30. Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić rekao je da je smrt bivšeg … Continue reading OPROŠTAJ OD MANOJLOVIĆA: Komemoracija i sahrana u sredu!

Manojlović otkazao

Selektor Veselin Vuković suočen s povredom iskusnog igrača, kojeg će verovatno zameniti Miloš Dragaš