milorad čavić

NA DANAŠNJI DAN: Srpski fudbaleri na OI u Pekingu, “Delfinima” zlato i viza za Rio, odlazak Veljka Rogošića (VIDEO)

Ovaj dan bio je veoma uspešan za srpske vaterpoliste, tužan za sve Jugoslovene, istorijski za sve Kineze.

PODRŠKA: Pravda za sve Milorade! (FOTO)

Proslavljeni srpski plivač, Milorad Čavić, definitivno može na mnogo šta u svom životu da bude ponosan!

MILORAD ČAVIĆ SIGURAN: Futsal je lepši od fudbala, zaljubićete se u njega

 

Proslavljeni srpski plivački reprezentativac Milorad Čavić podržao je danas futsal reprezentaciju Srbije i igračima poručio da "ostave srce na terenu".

PODRŠKA DAČE, ČAVIĆA, NATAŠE: Himna vaterpolista dobila spot, tekst naučite do EP! (VIDEO)

Prvi put u istoriji našeg vaterpola reprezentacija je dobila navijačku himnu i video spot, zahvaljujući inicijativi „Šampioni srca“.

VREMEPLOV: Na današnji dan je Felps ‘pobedio’ Čavića (VIDEO)

Peking, 16. avgust 2008. Olimpijske igre, finale na 100 metara delfin stilom. Antologijska trka Milorada Čavića i Majkla Felpsa... 

RUS, A SRBENDA: Evo kako Vjačanin slavi pobede (FOTO)

Ruski plivač Arkadij Vjačanin od pre nekoliko meseci pliva pod našom zastavom i od tada je već uspeo da postigne zavidne rezultate odnosno izborio je vizu za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, a pored toga oborio je nacionalne rekorde na 100 i 200 metara leđno.

POSLE SEDAM GODINA STIGLA POTVRDA: Čavić pobedio Felpsa (VIDEO)

Nekadašnji najbolji plivač sveta Mark Špic rekao je u intervjuu za britanski list Telegraf da ima priznanje kompanije Omega da je Milorad Čavić pobedio Majkla Felpsa u finalu Olimpijskih igara u Pekingu. Ceo svet je to video još pre osam godina, ali se o tome uglavnom ćutalo...

IVAN SRDANOV – PANČEVAČKI MILORAD ČAVIĆ: Od sprintera i maratonca do trenera i rekreativca

Konstantna borba sa vremenom, ograđen sa četiri zida u bazenu, druženje u zoru ili kasno u noć sa štopericom i hektolitrima vode... To je 14 godina bio svakodnevni život Ivana Srdanova, višestrukog prvaka Vojvodine i juniorskog šampiona Srbije u plivanju, a sada trenera u Plivačkom klubu Crvena zvezda. U razgovoru za HotSport otkrio nam je šta plivanje predstavlja za njega, šta mu je donelo, a šta oduzelo i čega se najviše plašio kada je počeo da trenira.

ČAVIĆ ČELNICIMA PSS: Vidimo se na sudu, vreme je da se sklonite

Na teške optužbe čelnika Plivačkog saveza Srbije upućene na račun Milorada Čavića naš najbolji plivač svih vremena odgovorio je putem svog Tviter naloga.

ČAVIĆ PORUČIO RUSU: Dobro razmisli, srpski savez je leglo korupcije!

Najbolji srpski plivač svih vremena Milorad Čavić poručio je Rusu Arkadiju Vjačaninu da razmisli pre nego što donese konačnu odluku da pliva za našu zemlju.