Milica Mandić

US OPEN U VEGASU: Zlato za Milicu Mandić

Srpska taekvondoistkinja Milica Mandić osvojila je zlatnu medalju na svom prvom turniru posle Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

TIJANA BOGDANOVIĆ: Zasluge za srebrnu medalju nosi i Milica Mandić

Osvajačica srebrne olimpijske medalje u tekvondou Tijana Bogdanović rekla je danas da je ponosna na svoj rezultat u Rio de Žaneiru i dodala da se trud isplati.

SUZE NAŠIH ŠAMPIONKI: Emocije obuzele Tijanu i Milicu po dolasku u Beograd (FOTOGALERIJA)

Srpske tekvondoistkinje Tijana Bogdanović i Milica Mandić, kao i bacač kugle Asmir Kolašinac, sleteli su u Beograd posle dugog puta iz Rio de Žaneira.

ISKRENO I DIRLJIVO: Otvoreno pismo Miličinog i Tijaninog trenera Dragana Jovića

Naš najuspešniji tekvondo trener, čovek koji je sa našim devojkama doneo dve medalje Srbiji, Dragan Jović obratio se naciji putem svog fejsbuk profila.

NIŠTA OD NOVE MEDALJE: Milica bez repesaža i bronzane medalje

Srpska tekvondoistkinja Milica Mandić poražena je u četvrtfinalu olimpijskog turnira u kategoriji preko 67 kilograma. Imala je priliku za medalju, ali je zavisila od ostalih rezultata.

PORAZ MILICE MANDIĆ: I dalje je u borbi za medalju

Milica Mandić poražena je u četvrtfinalu turnira u tekvondou. Bolja od bnje bila je svetska prvakinja Bjanka Vokden.

POHOD KA ZLATU KRENUO ODLIČNO: Milica Mandić u četvrtfinalu!

Milica Mandić počela je dobro odbranu olimpijske titule u tekvondou u kategoriji preko 67 kilograma u Rio de Žaneiru pobedom nad Norvežankom Tinom Skar.

SAMO NAPRED DEVOJKE: Ovo je himna naših tekvondoistkinja (VIDEO)

Milica Mandić i Tijana Bogdanović predstavljaće Srbiju u tekvondou na Olimpijskim igrama u Riju.

ONE SU NEUSTRAŠIVE: Srpski trio Milica ne plaši se virusa

Iako nisu ravnodušne, Milica Dabović (košarka), Milica Mandić (takekvondo) i Milica Starović (kajak) poručuju da ih virus zika neće odvratiti od učešća na Olimpijskim igrama.

RIO 2016: Srpski sportisti najavljuju juriš na medalje

Ministar omladine i sporta u vladi Republike Srbije Vanja Udovičić priredio je danas prijem za srpske sportiste, čestitao im na izvanrednim rezultatima u 2015. godini i poželeo im da naredna, olimpijska 2016. godina, bude još bolja.