Marko Savić

BASKETAŠI ZNAJU SAMO ZA DOMINACIJU: Bulut uspeo što niko nikada nije! (VIDEO)

Oni znaju samo za dominaciju. Ekipa Novi Sad Al Wahda odbranila je trofej na završnom All stars turniru u katarskoj Dohi, u basketu “3 na 3”, pobedom nad kanadskim Saskatunom u finalu sa 21:14.

MAJSTORI IZ NOVOG SADA: Ovako su najbolji na svetu opet zadivili planetu! (VIDEO)

Novosadskim basketašima Dušanu DomovićuBulutu, Dejanu Majstoroviću, Marku Saviću i Marku Žderu pošlo je za rukom ono što nikom nikada nije. Oni su drugu put uzastopno postali su šampioni FIBA 3x3 svetske turneje.

DOKUMENTARNI FILM O BASKETAŠIMA: Ovako se postaje šampion (sa) ulice! (VIDEO)

Bronzana medalja na prvim Evropskim igrama bila je samo uvod u radno leto koje očekuje tim Srbije kada je u pitanju basket „tri na tri“.

SAMO U SRBIJI: Zvali policiju da otera svetske prvake sa treninga! (FOTO)

Neverovatna stvar dogodila se u Novom Sadu, gde je direktorka jedne osnove škole pozvala policiju da otera ''grupu uličara'' sa terena školskog dvorišta iako su to zapravo - prvaci sveta. 

DOMINACIJA: Srpski basketaši ubedljivo najbolji na svetu

Na najnovijoj FIBA rang listi basketa „3 na 3„ objavljenoj 19. januara na prvom mestu nalazi se reprezentativac Srbije Dejan Majstorović sa 986,400 poena.

IGRALA SE SRPSKA DECA: Majstorije naših basketaša koje su donele svetsko zlato (VIDEO)

Srpski basketaši iz Novog Sada postali su šampioni sveta nakon što su u finalu Svetske basket turneje savladali tim iz Kanade sa 21:11.  Novosađani, u sastavu Dušan Domović Bulut, Dejan Majstorović, Marko Savić i Marko Ždero, dominatno su došli do zlatnog odličja i zasluženo došli do nagrade od 20.000 dolara.  Podsetimo, članovi tima Novi Sad su … Continue reading IGRALA SE SRPSKA DECA: Majstorije naših basketaša koje su donele svetsko zlato (VIDEO)

ZEMLJA KOŠARKE: Srpski basketaši na krovu sveta!

Srpski basketaši iz Novog Sada novi su šampioni sveta pošto su danas u Tokiju savladali Saskatun iz Kanade sa 21:11.  Novosađani, u sastavu Dušan Domović Bulut, Dejan Majstorović, Marko Savić i Marko Ždero, dominatno su došli do zlatnog odličja, a jedini tim koji im je pružio dostojan otpor bila je ekipa slovenačkog Trbovlja, koju su pobedili u … Continue reading ZEMLJA KOŠARKE: Srpski basketaši na krovu sveta!