Lamine Dijara

DONEO ODLUKU: Ljubimac Grobara pronašao novi klub!

Posle tri i po godine menja sredinu, ali ne i državu.

PARTIZANOVCI OVEKOVEČILI SUSRET: Kakav je to strašan tandem bio… (FOTO)

Kada god se negde u svetu sretnu dvojica Partizanovaca, mora da padne zajednička slika, na radost pristalica u crno-belom.

NIŠTA OD ANTALIJE: Eto i Dijara neće dočekati Ronaldinja

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo praktično je bio već promovisan u novog igrača turkse Antalije pošto je i sam putem društvenih mreža poručio navijačima da stiže.

PARNI VALJAK STIGAO DO TURSKE: Ljubimac Grobara među prvima nabavio parfem (FOTO)

Tek što je pušten u prodaju zvanični parfem FK Partizan pod nazivom “Parni valjak” (Streamroller) aktuelni i bivši fudbaleri kluba iz Humske su ga uvrstili među svje omiljene. Tako je među prvim da bočice parfema došao i ljubimac bnavijača Partizana Lamine Dijara, koji je jedan od retkih stranaca kojem su Grobari spevali i pesmicu povodom … Continue reading PARNI VALJAK STIGAO DO TURSKE: Ljubimac Grobara među prvima nabavio parfem (FOTO)

Nelson pokrenuo aferu ‘pasoš’: Lamin Dijara nezadovoljan, i on bi putne isprave

Ljubimac navijača Partizana Lamin Dijara ekstremno je nezadovoljan činjenicom da je doskorašnji plejmejker Crvene zvezde Demarkus Nelson dobio pasoš republike Srbije. Ovaj Senegalac zatražio je putne isprave Srbije još 2012. godine, međutim, do dana današnjeg – nije ih dobio. Kako sam navodi, razlog za to je, rečeno mu je u nadležnim institucijama, to što “više nije … Continue reading Nelson pokrenuo aferu ‘pasoš’: Lamin Dijara nezadovoljan, i on bi putne isprave

Grubor me zavlači

Lamine Dijara kaže da neće tužiti Partizan, ali ističe da generalni sekretar kluba nije korektan prema njemu