FIFA

‘ORLOVI’ PONOVO TONU: Novi pad Srbije na FIFA rang listi

Fudbalska reprezentacija Srbije ponovo je 'skliznula' naniže na novoobjavljenoj FIFA rang listi.

SAMO NAJLOŠIJI NEĆE IGRATI: Od 2026. Svetsko prvenstvo sa 48 reprezentacija

Savet Svetske fudbalske federacije (Fifa) prihvatio je današnjoj sednici u Cirihu predlog predsednika Đanija Infantina o proširenju Svetskog prvenstva na 48 reprezentacije od 2026. godine.

FIFA REKLA: Ronaldo je najbolji!

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo proglašen je danas za najboljeg igrača 2016. godine po izboru Svetske fudbalske federacije (Fifa).

VREMEPLOV: Bilo je to doba kada je pravljen tim ‘Svetskih zvezda’, čak je i Zvezda igrala protiv njega (VIDEO)

Fifinih 11,Ostatak sveta, Svetske zvezde samo su neki od naziva selekcija koje povremeno igraju egzibicione fudbalske susrete širom sveta.

STRAH: Vokri se plaši da će FIFA i UEFA izbaciti nelegitimno Kosovo!

Takozvana i samoproklamovana država Kosovo mogla bi da bude izbačena iz FIFA i UEFA, iako je ove godine van svih pravnih osnova primljena u te organizacije.

BIVŠA ZVEZDA ARSENALA ŠOKIRALA SVET: Razmišljam o samoubistvu

U martu ove godine je fudbalski svet obišla vest da Emanuel Ebue mora da odsluži suspenziju od godinu dana jer je odbio da menadžeru plati ono što mu je FIFA naložila. U decembru, isti taj svet je ostao u šoku nakon informacije da je nekadašnja zvezda Arsenala pomišljala da izvrši samoubistvo!

FIFA RANG LISTA: Srbija na kraju godine iza Egipta, Irana, BiH…

Fudbalska reprezentacija Srbije na 44. mestu FIFA rang liste završila je 2016. godinu.

FIFA: Kažnjeni su Englezi, Velšani, Škoti i Severni Irci

Svetska fudbalska federacija (FIFA) kaznila je danas nacionalne saveze Engleske, Velsa, Škotske i Severne Irske zbog isticanja političkih simbola.

FIFA: Ronaldo, Mesi i Grizman u trci za najboljeg na svetu

Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi i Antoan Grizman ušli su u uži izbor za najboljeg igraca sveta u 2016. godini, saopštila je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA).

ĐANI INFANTINO: Naše misli su sa nastradalima i njihovim porodicama

Predsednik Svetske fudbalske federacije (FIFA) Đani Infantino rekao je da žali zbog avionske nesreće u kojoj su poginuli gotovo svi fudbaleri brazilskog Šapekoensea.