FIFA

ZA STOLOM SA INFANTINOM: Šurbatović na FIFA samitu u Dohi

U Dohi se održava dvodnevni samit za najviše rukovodioce nacionalnih fudbalskih federacija. FS Srbije predstavlja generalni sekretar Jovan Šurbatović.

PAD: Srbija tek na 51. mestu u svetu

Fudbalska reprezentacija Srbije pala je za šest mesta i na danas objavljenoj rang-listi Medjunarodne fudbalske federacije (Fifa) zauzima 51. poziciju.

ŠOKANTNO REVIDIRANJE ISTORIJE: FIFA tvrdi – Crvena zvezda nije bila šampion sveta! (FOTO)

Odluka FIFA naići će na negodovanje mnogih evropskih klubova, a to neće zaobići ni jedinog osvajača Interkontinentalnog kupa iz Srbije, Crvenu zvezdu.

‘ORLOVI’ PONOVO TONU: Novi pad Srbije na FIFA rang listi

Fudbalska reprezentacija Srbije ponovo je 'skliznula' naniže na novoobjavljenoj FIFA rang listi.

SAMO NAJLOŠIJI NEĆE IGRATI: Od 2026. Svetsko prvenstvo sa 48 reprezentacija

Savet Svetske fudbalske federacije (Fifa) prihvatio je današnjoj sednici u Cirihu predlog predsednika Đanija Infantina o proširenju Svetskog prvenstva na 48 reprezentacije od 2026. godine.

FIFA REKLA: Ronaldo je najbolji!

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo proglašen je danas za najboljeg igrača 2016. godine po izboru Svetske fudbalske federacije (Fifa).

VREMEPLOV: Bilo je to doba kada je pravljen tim ‘Svetskih zvezda’, čak je i Zvezda igrala protiv njega (VIDEO)

Fifinih 11,Ostatak sveta, Svetske zvezde samo su neki od naziva selekcija koje povremeno igraju egzibicione fudbalske susrete širom sveta.

STRAH: Vokri se plaši da će FIFA i UEFA izbaciti nelegitimno Kosovo!

Takozvana i samoproklamovana država Kosovo mogla bi da bude izbačena iz FIFA i UEFA, iako je ove godine van svih pravnih osnova primljena u te organizacije.

BIVŠA ZVEZDA ARSENALA ŠOKIRALA SVET: Razmišljam o samoubistvu

U martu ove godine je fudbalski svet obišla vest da Emanuel Ebue mora da odsluži suspenziju od godinu dana jer je odbio da menadžeru plati ono što mu je FIFA naložila. U decembru, isti taj svet je ostao u šoku nakon informacije da je nekadašnja zvezda Arsenala pomišljala da izvrši samoubistvo!

FIFA RANG LISTA: Srbija na kraju godine iza Egipta, Irana, BiH…

Fudbalska reprezentacija Srbije na 44. mestu FIFA rang liste završila je 2016. godinu.