Feliks Magat

Magat za Fulamov spas

Fudbalski klub Fulam imenovao je Feliksa Magata za novog šefa struke nakon što je otpustio Renea Meulenstina. Fulam proživaljava najteže dane od kako je pre više od deset godina ušao u Premijer ligu, nalazi se na začelju tabele i predstoji mu žestoka borba za opstanak. ”Srećan sam što mogu da poželim dobrodošlicu Magatu u naš klub. … Continue reading Magat za Fulamov spas

Magat menja Mihajlovića?

Ukoliko Siniša Mihajlović ipak odluči da prihvati jednu od ponuda iz Italije Fudbalski savez Srbije će morati da traži novo rešenje za poziciju selektora seniorske reprezentacije. Prema saznanjima lista Alo pojedini članovi Izvršnog odbora već su krenuli u potragu tačnije opredelili su se za poznatog nemačkog stručnjaka Feliksa Magata, koji se nedavno spominjao i kao budući … Continue reading Magat menja Mihajlovića?

Dinamo ponovo pregovara sa Magatom

Zagrebački Dinama obnovio je pregovore sa nemačkim trenerom Feliksom Magatom, potvrdio je za Index.hr predsednik “modrih” Mirko Barišić. “Pregovori su ozbiljni, ali su u početnoj fazi. Ništa još nije dogovoreno i sve je u fazi međusobnog propitivanja”, izjavio je Barišić. Feliks Magat je posmatrao meč u Ajndhovenu koji je Dinamo izgubio od PSV-a sa 2:0, a … Continue reading Dinamo ponovo pregovara sa Magatom

Mamić dovodi Magata u Dinamo?

Prvi čovek Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić želi da na mesto trenera dovede iskusnog nemačkog trenera Feliksa Magata! Mamiću ne želi da štedi novac kada je bivši trener Bajerna i Volfsburga u pitanju. Feliks Magat je bez angažmana još od oktobra prošle godine, a ima i ponudu svog nekadašnjeg kluba Hamburga da bude sportski direktor. Dinamo je … Continue reading Mamić dovodi Magata u Dinamo?

Magat menja Stramaćonija?

Trener Intera Andrea Stramaćoni nalazi se veoma blizu odlaska sa klupe neroazura. Ove sezone Inter nije beležio rezultate koji se od njega očekuju. Zaustavljeni su u polufinalu Kupa, a trenutno se nalaze na 7. mestu Serije A. Ukoliko Inter ne obezbedi plasman u evrokupove Stramaćoni će gotovo sigurno napustiti klub, a prema pisanju italijanskih medija … Continue reading Magat menja Stramaćonija?

Magatu noga

Vukovi najurili Feliksa iz kluba posle loših rezultata