Erik Kantona

HIT VIDEO: Erik Kantona i genijalna priča o ‘fudbalskom orgazmu’ (VIDEO)

Erik Kantona je jedan od najživopisnijih likova u svetu fudbala. Ovog puta, donosi nam priču o onome što je za njega "fudbalski orgazam".

KANTONA BI BIO PONOSAN: Argentinac skočio na tribine i napao navijača, preti mu zatvor (VIDEO)

Napad Erika Kantone iz perioda dok je nosio dres Mančester Junajteda na Metjua Simonsa, navijača Kristal Palasa, jedan je od onih koji su obeležili istoriju fudbala. Juče je dobio naslednika.

NEMA MU RAVNOG: Ibrahimović odgovorio Kantoni samo jednom rečju…

Video klip u kome se Erik Kantona obraća Zlatanu Ibrahimoviću zapalio je svet, ali se na odgovor Šveđanina nije dugo čekalo.

IMA LI LUĐE DOBRODOŠLICE OD OVE? Erik Kantona i specijalna poruka za Zlatana! (VIDEO)

'U Mančesteru postoji samo jedan kralj...', rekao je legendarni Francuz, a nastavak, naravno u njegovom stilu, možete naslutiti...

VREMEPLOV: Incidentni, ‘prljavi’, ali legendarni – deset fudbalera koje ne biste voleli da iznervirate (VIDEO)

Neki fudbaleri, pored nespornih kvaliteta na terenu, odskaču i svojim ponašanjem i strašću kojom ulaze u utakmicu. Ovo je lista deset igrača koji predstavljaju sinonim za strast.

DA LI JE OVO REALNO? Kantona novi selektor Engleske? (VIDEO)

Očigledno da je Engleskoj potrebna "čvrsta ruka", što je Francuz do sada dokazao da ima, ali koji su razlozi da ga Gordi Albion angažuje.

SAMO DA NE PREBIJE NOVAKA: “Ludi Francuz” navija za Endija (FOTO)

U finalu Rolan Garosa u nedelju sastaće se Endi Mari i Novak Đoković. Našem teniseru to je četvrti pokušaj da dođe do titule, Mariju prvi.

VREMEPLOV: Jednom bi bilo slučajno, ali dve Bekamove bombe sa svoje polovine su – magija! (VIDEO)

Kada je majstor poput Dejvida Bekama prvi put postigao gol sa preko pola terena, mnogi su pomislili da je 'imao sreće', ali kada je to učinio još jednom, tu više nema mesta 'slučajnosti'.

SUDAR DVE LEGENDE: On je rasista!

Svet fudbala nalazi se pred velikim skandalom.

VREMEPLOV: Noć kada su Bugari srušili snove Francuzima (VIDEO)

Svetsko prventsvo u fudbalu koje se 1994. godine prvi i do sada jedini put održalo u Sjedinjenim Američkim Državama predstavlja najveći žal u istoriju francuskog reprezetativnog fudbala.