Eko kurir

INOVACIJE ZA BICIKLISTE: Da li biste želeli rukavice sa žmigavcima? (FOTO) (VIDEO)

Ukoliko volite rekreativno ili profesionalno da se bavite biciklizmom, pedalanjem po vašem gradu, možda biste mogli da iskoristiti jednu od 10 inovacija iz prošle godine. 

ČESTITAMO: Ovo su rekreativci – dobitnici nagrada redakcije HOTSPORT.RS za najbolje priče! (FOTO)

Dragi naši čitaoci, prvi mesec naše rubrike REKREATIVO prošao je i više nego uspešno. Na adresu redakcije HOTSPORT.RS stigle su razne zanimljive priče, a autore najinteresantnijih nagradili smo majicama sa našim logom. 

BICIKLI PRIČAJU PRIČE: Dokaz da čovek snagom volje može – SVE! (VIDEO) (FOTO)

U prethodnoj priči naših vernih čitalaca i kolega - Eko kurira, spomenuli smo zanimljivo putovanje biciklom od Portugala do Titela. Jedan od osnivača Eko kurira Milan Lisica na ovu ideju došao je nakon što je upoznao funkcionisanje kurirskih dostava na biciklima u svim većim evropskim gradovima na ruti od Portugala do Titela. Istovremeno, na tom proputovanju, Milan Lisica, snimio je i dokumentarni film 'Bicikli pričaju priče', koji govori o avanturi, dva točka i životu.

EKO KURIRI: Profesionalni rekreativci na biciklima (VIDEO)

Iz srca ravnice, najvećeg grada panonske nizije, dolaze profesionalni rekreativci na biciklima. U Novom Sadu pedale duže od godinu dana i na dobrom su putu da postanu pokretna znamenitost grada. Predstavljamo vam – EKO KURIRE, momke koji jedino na bajsu 'mogu biti zen'.