Disciplinska komisija UEFA

UEFA LJUTA NA “DELIJE”: Ogromna novčana kazna i pretnja izbacivanjem

UEFA će kazniti Crvenu zvezdu zbog koreografije na meču sa Valetom.

UEFA NE PRAŠTA: Koliko košta novi “ustašluk” hrvatskih navijača (FOTO, VIDEO)

FIFA je zbog navijačkog veličanja ustaškog režima na prijateljskim utakmicama protiv Izraela i Mađarske u martu, kaznila HNS novčano i s dve utakmice kvalifikacija za SP bez gledalaca.

UEFA DONELA ODLUKU: Evo kolika je kazna za veličanje Putina

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je fudbalera moskovske Lokomotive Dimitrija Tarasova zbog majice sa likom ruskog predsednika Vladimira Putina.

DRUGI DECEMBAR NA PRAGU: UEFA odlučuje o žalbama Srbije i Albanije

Apelaciona komisija Evropske fudbalske unije sastaće se u u torak u Nionu. Odlučivaće se o žalbama Fudbalskih saveza Srbije i Albanije na kazne nakon prekinutog meča dva nacionalna tima u Beogradu. Kontrolna, Etička i Disciplinska komisija UEFA registrovala je taj meč službenim rezultatom 3:0 u korist Srbije, ali je istovremeno srpsku selekciju kaznila oduzimanjem tri boda u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

UEFA PRESUDILA: Srbiji trijumf za zelenim stolom, ali i tri boda manje!

Disciplinska komisija UEFA odredila je kazne za nerede na utakmici kvalifikacija za EP između Srbije i Albanije. Ona je prekinuti ovaj susret registrovala trijumfom “Orlova” od 3:0, ali je i odmah oduzela tri boda selekciji Srbije! I to nije sve. Domaćin, preciznije reprezentacija Srbije, dobila je i penal u vidu kazne, pa će “Orlovi” naredna … Continue reading UEFA PRESUDILA: Srbiji trijumf za zelenim stolom, ali i tri boda manje!