Dejan Savić

HOTSPORT IZJAVA GODINE: Vi birate između Teodosića, ‘Grofa‘, Leonarda, Čovića i drugih (VIDEO) (ANKETA)

Božić je, uskoro će se završiti sumiranje utisaka iz protekle godine i silovito zgaziti ka novim iskušenjima u tekućoj. Vreme je da odlučimo ko je u 2016. imao najupečatljiviju izjavu.

DEJAN SAVIĆ: Osvojili smo sve, hoćemo opet!

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić ocenio je danas da je godina iza nas, u kojoj je njegova ekipa osvojila sve što može da se osvoji, bila fantastična, ali da se to zaboravlja i sa istim motivom kreće ispočetka ka krajnjem cilju - odbrani zlata na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

SAVIĆ U SVOM STILU: Voleo bih svima da vam vidim lica kad u junu pozovem Gocića i Nikića

Tribine bazena Tašmajdan biće krcate na oproštaju legendarnih vaterpolista Živka Gocića i Slobodana Nikića od reprezentacije Srbije u spektaklu protiv Tima sveta.

ŠAMPIONSKI POTEZ: Dejan Savić predvodi ‘delfine’ i u Tokiju!

Sjajna vest iz vaterpolo sveta stigla nam je sa sednice Upravnog odbora Vaterpolo saveza Srbije.

DEJAN SAVIĆ: Nismo strahovali za konačan ishod

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da njegova ekipa u večerašnjem meču protiv Nemačke u Svetskoj ligi ni jednog trenutka nije strahovala za konačan ishod.

NAJBOLJI NA SVETU: Saviću uručeno priznanje

Selektoru vaterpolo reprezentacije Srbije Dejanu Saviću danas je u San Francisku uručena nagrada za najboljeg trenera sveta u 2016. godini.

DEJAN SAVIĆ OBJAVIO SPISAK ZA NEMCE: Nema Mitrovića i Aleksića

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić odredio je spisak igrača za duel sa Nemačkom u drugom kolu Svetske lige.

DEJAN SAVIĆ: Hvala igračima, nagardu sam dobio za delo, a ne za lik!

Selektor vaterpolista Dejan Savić, čovek koji kao strateg srpskog tima drži sve moguće titule u svom vlasništvu, rekao je danas prilikom posete Sajmu sporta da druga uzastopna nagrada za najboljeg stručnjaka sveta zasluga igraca, a ne njegova.

ISPISUJE ISTORIJU: Dejan Savić proglašen za najboljeg trenera planete! (FOTO)

Drugi put uzastopno selektor Srbije proglašen je za najboljeg stručnjaka na svetu.