Čarls Dženinks

DŽENKINS VS TOMPSON: Delije se klele u Đenku, ali da li vas statistika iznenađuje? (FOTO)

Jedan od najpriznatijih evropskih menadžera Miško Ražnatović napravio je interesantno poređenje dvojice košarkaša Zvezde, bivšeg i sadašnjeg, Čarlsa Dženkinsa i Rajana Tompsona.

ĐENKA, SRBINE: Znate li šta Amerikanac jede u sred Njujorka? (FOTO)

Dve sezone je Čarls Dženkins proveo u Crvenoj zvezdi. za to vreme zavoleo je crveno-bele, Srbiju, Beograd, ali i našu hranu...

TO JE ONAJ PRAVI ĐENKA: Dženkins zatrpao Partizan sa 79 poena (VIDEO)

Tokom većeg dela sezone navijači su se pitali šta je sa Đenkom? Nije igrao ni blizu svog nivoa, ali na sreću Zvezde, proradio je kada je to bilo najpotrebnije - u polufinalu ABA lige, u duelu sa večitim rivalom.

ĐENKA SRBIN: I ako odem iz Zvezde, vraćaću se u Beograd

Jedan od heroja pobede Crvene zvezde nad aktuelnjim šampionima Evrope, ekipom Makabija rezultatom 89:76, svakako je bio Čarls Dženkins koji je pogodio gomilu bitnih šuteva uključujići i trojku u poslednjoj deonici kojom je njegov tim stigao do prednosti.

ŠETNJA PO SNEGU: Dženkins posetio Hram Svetog Save (FOTO)

Beograd je juče po prvi put pobeleo ove zime, a da napravi prvu štenju po snegu iskoristio je Amerikanac iz redova Crvene zvezde Čarls Dženkins. On je prošetao do Hrama Svetog Save.

DŽENKINS NAŠ NAJBOLJI AMBASADOR: Deset meseci godišnje sam Srbin

Bek Crvene zvezde sa NBA iskustvom, Čarls Dženinks, koga od milošte nazivaju Đenka, izjavio je da uči srpski jezik jer je deset meseci godišnje, navodi on, Srbin! I dalje se prepričava partija Dženiksa protiv Budiveljnika kada je ovaj momak sam u poslednjoj četvrtini ubacio 21 poen. Kao što je pozato, Đenka je brzo postao miljenik … Continue reading DŽENKINS NAŠ NAJBOLJI AMBASADOR: Deset meseci godišnje sam Srbin