ATP rang lista

ATP LISTA: Mari uvećao prednost u odnosu na Đokovića, Federer ponovo u Top 10

Danas je izašla najnovija ATP lista na kojoj je Novak Đoković izgubio čak 1.955 bodova.

ATP RANG LISTA: Novak smanjio prednost Marija

Britanskom teniseru Endiju Mareju skinuto je 275 bodova zbog Dejvis kupa, pa je 2016. godinu na vrhu ATP liste završio sa 630 poena u odnosu na drugoplasiranog Novaka Đokovića.

ATP RANG LISTA: Novak ubedljivo prvi

Najbolji teniser sveta Novak Đoković na najnovijoj ATP listi i dalje ima veliku prenost, odnosno 5.535 više bodova od drugoplasiranog Britanca Endija Mareja.

ATP: Đoković povećao prednost

Najbolji teniser sveta Novak Đoković povećao je danas prednost na vrhu ATP liste u odnosu na olimpijskog šampiona i drugoplasiranog Endija Mareja, pa sada razlika između njih dvojice iznosi 6.375 bodova.

ATP: Đoković ubedljivo čuva prvo mesto na listi, Troicki napredovao

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i dalje suvereno vlada na čelu ATP liste sa 16.950 bodova, više nego zajedno što imaju drugoplasirani Endi Marej i treći Rodžer Federer.

ATP: Novak uvećao prednost

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je, posle osvajanja Rolan Garosa, uvećao svoj bodovni saldo i na ATP listi objavljenoj danas ima 8.035 bodova više od drugoplasiranog Britanca Endija Mareja.

ATP: Novaka ‘pristižu’ rivali

Na najnovijoj rang listi udruženja profesionalnih tenisera Novak Đoković više nema toliko ubedljivu prednost u odnosu na rivale.

ATP: Bez promena u vrhu, Đoković ‘stagnira’, ostali Srbi napreduju

Najbolji teniser sveta Novak Đoković započeo je danas 159. nedelju na vrhu ATP liste sa 16.790 bodova, ubedljivo ispred Britanca Endija Mareja sa 8. 855 i Švajcarca Rodžera Federera sa 8.795.

ATP LISTA: Ništa novo, Novak počeo 185. nedelju na vrhu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković započeo je danas 185. nedelju na vrhu ATP liste sa 16.790 bodova, ubedljivo ispred Britanca Endija Mareja sa 8.945 i Švajcarca Rodžera Federera sa 8.795 poena.

ATP: Ništa novo, Novak i dalje suvereno prvi

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i dalje je neprikosnoven na vrhu ATP rang liste sa 16.145 bodova, drugi je Švajcarac Rodžer Federer sa 9.420, dok je na trećem mestu Britanac Endi Marej sa 8.730 bodova.