Andrej Kramarić

ZVEZDINA ŽELJA MENJA LIGU: Iz Engleske u Nemačku

Kako saznaje Večernji list Andrej Kramarić je na korak od prelaska iz Lestera u Hofenhajm, doduše na pozajmicu.

SELIDBA: Bivša Zvezdina želja odlazi u Seriju A

U vreme mandata Roberta Prosinečkog malo je nedostajalo da tada talentovani mladi fudbaler zagrebačkog Dinama Andrej Kramarić dođe u Crvenu zvezdu.

DA JE BILO VIŠE PAMETI: Umesto Rijeke Zvezda je mogla da uzme Čelsijeve milione

Da Čelsi ništa ne prepušta slučaju kada mu neki igrač zapadne za oko to je odavno poznato, a najnoviji primer je slanje delegacije kluba u Rijeku zbog eventualnog dogovora u vezi transfera hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića u tim sa Stamford Bridža.

ZAVRŠEN POSAO: Zvezdina želja oblači crno-beli dres

Kada je Robert Prosinečki svojevremeno želeo da ga dovede u Crvenu zvezdu u Srbiji se povela polemika da li bi Andrej Kramarić mogao da se prilagodi na ovdašnje prilike i da li je dovoljno kvalitetan igrač da nosi dres aktuelnog srpskog šampiona.

SAD JE KASNO: Da je Zvezda slušala Robija, sada bi imala strelca trenutno boljeg od Ronalda! (VIDEO)

Napadač Rijeke Andrej Kramarić nekada se nalazio na listi velikih želja trenera Crvene zvezde Roberta Prosinečkog, a danas je najbolji strelac u Evropi!

TRAŽEN: Prosinečki ga želeo na Marakani, a sada ga zove Inter

Da Robert Prosinečki nekada ima i dobar osećaj za mlade igrače potvrđuje i slučaj Andreja Kramarića kojeg je hrvatski stručnjak svojevremeno želeo da dovede u Crvenu zvezdu. Mnogi su se podsmevali toj Robijevoj ideju jer mladi Kramarić nikako nije uspevao da se izbori za mesto u timu zagrebačkog Dinama, ali prelaskom u Rijeku lukavi napadač je … Continue reading TRAŽEN: Prosinečki ga želeo na Marakani, a sada ga zove Inter