Ana Ivanović

ANA IVANOVIĆ: Iscrpele su me povrede, ali sam zadovoljna karijerom!

Nekada prva teniserka sveta Ana Ivanović rekla je danas da je fizički i psihički iscrpljena od čestih povreda u prethodnim sezonama i da je zato završila igračku karijeru.

ANA IVANOVIĆ: Ne želim da budem trener

 

Nakon što je objavila završetak karijere, Ana Ivanović je za engleski "Tajms" rekla da nema nameru da se bavi trenerskim poslom.

TSS: Dovoljno je reći Ana – naša jedinstvena šampionka!

Teniski savez Srbije (TSS) zahvalio se danas Ani Ivanović na svemu što je učinila za srpski tenis i poželeo joj sve najbolje u životu koji je očekuje posle okončanja igračke karijere.

EMOTIVNA PORUKA PARTIZANA: Ana, ti si naš ponos!

Povodom odluke Ane Ivanović da okonča igračku karijeru, oglasio se i fudbalski klub Partizan za čijeg se navijača naša teniserka uvek deklarisala.

ANA IVANOVIĆ: Bila sam nervozna

Nekadašnja prva teniserka sveta Ana Ivanović rekla je u sredu uveče da je bila nervozna dok je saopštavala vest o povlačenju iz tenisa i dodala da odluku nije donela preko noći.

DANAS JE KRAJ, A OVO JE BIO SAM POČETAK: Pogledajte Anu Ivanović sa 17 godina (VIDEO)

Proteza na zubima i nasmejana tinejdžerka, takva je bila Ana Ivanović pre tačno 13 godina.

ARMENULIĆ O ANINOM POVLAČENJU: Očekivao sam takvu njenu odluku

Tesniski stručnjak  je u razgovoru za "Novosti" odluku Ane Ivanović da se povuče iz aktivnog bavljenja tenisom okarakterisao kao logičan potez, navodeći da ovakav njen potez očekivan.

IPAK JE BILA ISTINA: Ana Ivanović se oprostila od tenisa! (VIDEO)

Na iznenađenje mnogih, Ana Ivanović je celom svetu pre nekoliko trenutaka objavila da se oprašta od aktivnog igranja tenisa.

NAVIJAČI, SPREMITE SE: Ana Ivanović ima važne vesti (FOTO)

Jedna od najboljih teniserki u istoriji Srbije, Ana Ivanović, na svom Tviter nalogu otkrila je da će sutra navijačima saopštiti važne vesti.

ANA IVANOVIĆ: Nisam radila ’lude stvari’, bila sam dosadna

Bivša šampionka Rolan Garosa je za italijanske medije govorila o svom odrastanju.