0
Ostali sportovi

FOTO: KVK Radnički

VATERPOLO: Radnički ponovo bolji od Naisa

Objavljeno: 09.11.19 u 11:15

U devetom kolu Regionalne A2 lige, vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca ubedljivo su savladali ekipu Naisa iz Niša, rezultatom 15:7, pa su tako ostali na čelu tabele sa maksimalnim učinkom.

Baš kao i u meču ovih rivala u četvrtfinalu Kupa, pre dva dana, koji su dobili sa 16:4, Kragujevčani su odlično startovali, pa su prvu četvrtinu rešili u svoju korist sa 5:0. Međutim, u drugoj deonici su stali u napadu, što su Nišlije iskoristile i sa dva pogotka Latinovića sa igračem više smanjili zaostatak pred poluvreme – 6:2.

Po povratku sa odmora izabranici Uroša Stevanovića ponovo su dodali gas i „odlepili“ se na nedostižnih sedam golova pred završni period (11:4).

Najveću prednost domaći su imali minut i po pre kraja, kada je Nikola Lukić pogodio za „plus devet“ (15:6).

Upravo je Lukić bio najefikasniji akter susreta sa četiri gola, dok su po dva postigli Luka Pljevančić i Danil Frolov, kao i Radovan Latinović i Matija Milošević na drugoj strani.

U narednom kolu vaterpoliste Radničkog očekuje derbi neporaženih timova za prvo mesto, na gostovanju Solarisu iz Šibenika, a potom i „fajnal-for“ Kupa Srbije.

Radnički – Nais 15:7 (5:0, 1:2, 5:2, 4:3)

KRAGUJEVAC – Zatvoreni bazen SPD „Radnički“. Gledalaca: 300. Sudije: Raković-Krstonošić i Balažević. 

RADNIČKI: Dobožanov, Branković 1, Stanojević 1, Tanasijević 1, Toholj 1, Frolov 2, Lobov 1, Dino 1, Panić, Radovanlija, Lukić 4, Tomašević 1, Todorovski, Pljevančić 2. Trener: Stevanović.

NAIS: Lazić, Točigin 1, Pavičić, Latinović 2, Pošmuga, M. Milošević 2, Cvetković, Ćetković, Živić, Ganić 1, Vasić, D. Milošević, Stojanović, Stjepanović 1. Trener: Serafimović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter