1
Odbojka

FOTO: CEV

SRBI, ‘MOBILIZACIJA’: Slovenci najavili ‘desant’ na ‘Bersi’ u Parizu!

Objavljeno: 28.09.19 u 11:45

Veličanstvenom pobedom 3:2 u setovima nad domaćinom Francuskom, srpski odbojkaši plasirali su se u finale Evropskog prvenstva.

Sad sledi ono najslađe, a to je veliko finale. U njemu je rival debitant Slovenija. Za razliku od nekadašnje braće, Srbija ima već četiri odigrana finala i dva trofeja, jedan 2001. godine, a drugi 2011. godine. Vreme je za novi pehar.

Četa Slobodana Kovača imala je veliku podršku navijača kako u Belgiji, tako i u Francuskoj. Juče je bilo teško igrati u prepunom ‘Bersiju’, ali su se Kovačević, Atanasijević, Lisanac i drugari viteški izborili za pobedu i utišali prelepu dvoranu u ‘Gradu svetlosti’.

Ipak, po prvim najavama neće biti ništa lakše u finalu. Kako javljaju slovenački mediji, očekuje se više od 5.000 Slovenaca u ‘Bersiju’. To je poziv na ‘mobilizaciju’ Srba u Evropi, ali iz Beograda. Ko može put pod noge u Pariz, ‘plava četa’ je to zaslužila.

Finale je na programu u nedelju od 17.30 u Parizu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter