0
Auto Moto

FORMULA JEDAN: Kvalifikacije obećavaju dobru trku, Lekleru pol pozicija

Objavljeno: 21.09.19 u 16:35

Ako se po kvalfikacijama trka poznaje, onda nas sutra u Singapuru očekuje pravi spektakl u noćnoj vožnji najbržeg cirkusa na svetu.

Rađa se novi šampiona u Formuli jedan. To je vozač Ferarija Šarl Lekler. On je osvojio pol poziciju pred trku za VN Singapura, a najbrži krug vozio je 1:36.217. To je treća zaredom pol pozicija Leklera.

Pored njega na startu će stajati vozač Mercedesa i petostruki šampion sveta Luis Hamilton. On je za Leklerom kasnio 191 hiljaditinku. Treće mesto pripalo je Sebastijanu Fetelu koji je dugo imao najbrži krug u Singapuru, ali su ga preskočili klupski kolega Lekler i veliki rival Hamilton.

Među prvih deset u kvalifikacijama su se redom našli Maks Ferštapen u Red Bulu, Valteri Botas u drugom Mercedesu, Aleksander Albon u drugom bolidu Red Bula, Karlos Sainc u Meklarenu, Danijel Rikardo i Niko Hulkenberg u dva Renoa, a deset i je bio Lando Noris u drugom Meklarenu.

GENERALNI PLASMAN VOZAČA:

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter