0
Odbojka

SVETSKI KUP: Naše devojke umorne posle zlata na EP, poraz od Brazila

Objavljeno: 14.09.19 u 12:42

U prvom kolu Svetskog kupa u Japanu oslabljena selekcija Srbije bez selektora Zorana Terzića poražena je od Brazila 3:2.

Naš tim je u ‘zemlju izlazećeg sunca’ otišao bez gro ekipe koja je u Istanbulu osvojio Evropsko prvenstvo. Čak ni na klupi našeg tima ne sedi Zoran Terzić, već njegov saradnik iz stručnog štaba.

Brazil je mnogo bolje otvorio meč i sa 25:20 stigao do prvog seta. Naše devojke probudile su se u drugoj deonici i predvođene Anom Bjelicom stigle do izjednačenja 25:23. Dobro su naše devojke otvorile i treći set, ali su se pri rezultatu 12:12 Brazilke odvojile i slavile na kraju trećeg perioda sa 25:18. To nije pokolebalo naše devojke koje su uzvratile u četvrtom setu 25:22 i izborile taj-brek. Nažalost, u samoj završnici više kocentracije imale su Brazilke i na kraju slavile 15:12.

Kod nas je najefikasnija bila Bjelica sa 24 poena, Buša je 19 puta pogađala polje protivnica, dok je Lazović ‘upisala’ 15 poena. Kod Brazilki je Tekšeira pogodila polje Srbije čak 23 puta.

Srbija sutra od 07.00 igra protiv SAD.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter