0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Vladivostoku, Francuzi mogu sa Amerima

Objavljeno: 11.09.19 u 09:44

Ponuda je danas siromašna tako da ćemo miksovati košarku, fudbal i hokej na ledu, a evo naših predloga za danas.

ADMIRAL VLADIVOSTOK – TRAKTOR 5+ (2.20)

Izmoreni gosti od dugog puta na Daleki istok neće imati snage za svih 60 minuta najbržeg kolektivnog sporta na svetu. Domaćin sa druge strane je poznat kao tim koji često pak smesti u mrežu protivnika, ali isto tako crna pločica završi iza leđa njihovog golmana. Po našem mišljenju 5+.

HORNA KRUPA – SKALICE GG (2.15)

Kup Slovačke u fudbalu i dueli niželigaša sa prvoligašima i drugoligašima. Iznenađenja neće biti, ali nema sumnje da će i ovi slabašni timovi postići po koji gol. Favorit je Horna Krupa, ne zbog svog kvalitet, koliko zbog toga što Skalice igraju na mnogo golova.

SAD – FRANCUSKA H2 (1.90)

Ameri su posle debakla Srbije ponovo prvi favoriti za trofej, ali nemojte misliti da će se prošetati protiv Francuza. Biće to pobeda na jednu do dve lopte, zato ‘dvojka’ u hendikepu na četu Vensana Kolea.

AUSTRALIJA – ČEŠKA TIM 1 UKUPNO POENA 88,5 + (1.85)

‘Kenguri’ će pobediti Čehe, a ovo će biti više nego efikasna utakmica. Verujemo da Majls, Delavedova i Ingls mogu da prebace 90. Zato nas poslušajte.

Ukupna kvota je 16,62.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter