0
Auto Moto

MOTO GP: Ludnica na ‘Silverstonu’, pobednika odlučio foto-finiš! (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.19 u 15:38

Aleks Rins je trijumfovao je na 12. trci ovogodišnjeg Moto GP šampionata.

Velika nagrada Britanije pripala je vozaču Suzukija. Rins je u uzbudljivoj trci trijumfovao sa 13 hiljaditinki prednosti u odnosu na Marka Markeza branioca titule.

Vozač Suzukija Aleks Rins trijumfovao je na 12. trci ovogodišnjeg Moto GP šampionata, Velikoj nagradi Britanije, pošto je pretekao Marka Markesa na Repsol Hondi u cilju. Njima se na podijumu pridružio Maverik Vinjales na Jamahi, koji je bio šest desetinki iza aktuelnog šampiona.

Trku je obeležio incident u prvom krugu kada je vozač Jamahe Fabio Kvartaro koji je izbacio Dovicioza sa staze, dok je italijan ležao nepomično njegov motor se zapalio.

Valentino Rosi je trku završio na četvrtom mestu dok je peti bio drugi vozač Petronasa Franko Morbideli, ispred Kala Kračloa na LCR Hondi i vozača fabričkog Dukatija Danila Petručija. Mesto u top 10 našli su i Džek Miler na Pramak Dukatiju, Pol Espargaro, koji vozi za KTM, i vozač Aprilije Andrea Janone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter