0
Atletika

FOTO: AS Srbije

ATLETIKA: Cilj – izgradanja atletskog centra u Beogradu!

Objavljeno: 26.06.19 u 17:50

Predstavnici atletskih klubova, saveza i strukovnih organizacija okupili su se na redovnoj sednici Skupštine Atletskog saveza Srbije koja je održana 26.juna u prostorijama Atletske dvorane na Banjici.

Sednicom je predsedavao Veselin Jevrosimović, predsednik Atletskog saveza Srbije, koji je pre početka pozdravio sve prisutne. Tom prilikom uručena mu je posebna plaketa, od strane direktora ASS, Slobodana Brankovića u znak zahvalnosti za jubilarnih 10 godina. Na plaketi se nalazi spisak svih atletskih staza koje su napravljene u prethodnoj deceniji, spisak svih velikih takmičenja koja je naša zemlja organizovala, kao i broj svih medalja sa evropskih, svetskih i olimpijskih prvenstava.

Skupština ASS broji ukupno 112 delegata, od čega je na sednici bilo prisutno njih 80. Na sednici je usvojen izveštaj sa prethodne skupštine, izveštaj o radu ASS za 2018.godinu i usvojen je finansijski plan za ovu godinu.

Jednoglasnom odlukom skupština je rešila da se pokrene zajednička inicijativa za izgradnju nacionalnog atletskog sportskog centra u Beogradu, na lokaciji koju je obezbedio grad Beograd.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter