1
Domaći fudbal

NE BAŠ OHRABRUJUĆE VESTI SA PIRINEJA: Zvezda bi mogla da izgubi bitku za Tomanea… (FOTO)

Objavljeno: 26.05.19 u 12:18

Crvena zvezda je u ‘strahu’ da sezonu ne krene bez dovoljnog broja napadača krenula u akciju dovođenja napadača iz Portugalije.

Špic Tondele Tomane na radaru Crvene zvezde našao se još prošle godine, ali do transfera nije došlo. Portugalac je ove sezone ponovo blistao, pomogao je svom timu da izbori opstanak u ‘eliti’ i sada je vreme za selidbu. Navodno, Crvena zvezda je prva poslala ponudu vrednu pola miliona evra plus procenti, ali nije jedina…

Kako ‘A Bola’ prenosi red za sjajnog napadača je sve veći. U redu stoje dva tima iz Portugalije Braga i Vitorija Gimaraeš, ali i nekoliko klubova iz Španije i Italije koji su spremni da plate i cifru sa šest nula. U tom slučaju nema pogovora da bi Crvena zvezda izgubila bitku za napadača koji je u dresu Tondele ove sezone odigrao 36 utakmica, postigao 14 golova i šest puta asistirao.

FOTO: A Bola/Printscreen

Sa druge strane Zvezdi se ne žuri više sa dovođenjem napadača, jer Milan Pavkov sigurno ostaje, Ričmond Boaći je odbio da nespreman igra za Ganu na Afričkom kupu nacija, a još uvek nema zvanične ponude za mladog i supertalentovanog Dejana Joveljića.

Takođe, valja podsetiti da Crvena zvezda od prvog dana priprema dobija još dva napadača, a reč je o Dejanu Vidiću koji je zimus došao iz Zlatibor Čajetine, a bio pozajmljen Zemunu, kao i mladi talentovani napadač iz Crne Gore Nikola Krstović.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

  1. волио би више кирила деспотова из каљарија и да се звезда испрси и довесе лазовића и крунића и врати радоњића и доведе чаврића ,а може и шпорар

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter