0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Mreže danas mirovati neće!

Objavljeno: 07.05.19 u 11:00

Sledi završni obračun u Liverpulu za plasman u finale Lige šampiona, a oslabljeni domaćin će pokušati da ostvari „čudo“. Uz miks sa golovima pokušaćemo da budemo uspešni.

LIVERPUL – BARSELONA GG (1.60)

Nema izbora domaćin već moraju da igraju ofanzivno što ostavlja mnogo prostora rivalu, koji sa jednim pogotkom završava posao tako da očekujemo da se mreže zatresu na obe strane.

VPS – HELSINKI 2 (1.80)

Nije se šampion proslavio na početku sezone u Finskoj i imali su dva rezultata koja nisu po renomeu ekipe tako da danas na strani nemaju pravo na kiks.

PEKING – JANBUK 1 (2.00)

Kinezi igraju dobro na domaćoj sceni tako da se očekuje da prođu prvi krug Lige šampiona Azije, a za to je potrebno i da ostvare uspeh protiv solidnog protivnila iz Južne Koreje.

BRAGE – DEGERFOS GG (1.70)

Bivši članovi elitnog ranga u Švedskoj se spremaju za pokušaj povratka mada nisu baš gosti bili bajni u prethodnim kolima tako da je po gol na obe strane realna opcija ovog megdana.

Ukupna kvota na tiketu je 9.79.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter