0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Totenhem leči rane iz Lige šampiona, Inter siguran

Objavljeno: 04.05.19 u 11:39

Nije nam se posrećilo da treći petak u nizu budemo uspešni, a danas sledi novi izazov i izabrali smo mečeve u kojima očekujemo da favoriti ostvare planove u finišu sezone.

BORMUT – TOTENHEM 2 (2.00)

Brojne povrede su omele ‘petlove’ da padnu u delikatnom trenutku, a bez obzira što za tri dana igraju u Amsterdamu danas moraju da jure pobedu, zbog plasmana u Ligu šampiona.

ŠALKE – AUGZBURG 1 (1.80)

Srušili su prošlom kolu u komšijskom okršaju Dortmund i uplovili u mirnu luku, a da budu spokojni pokušaće ekipa Nastasića da ostvari još jedan trijumf pred svojim navijačima.

UDINEZE – INTER 2 (1.70)

Jasno je da domaćinu ‘gori pod nogama’ u borbi za opstanak tako da će pokušati da podignu rampu timu iz Milana kome su tri boda imperativ da naredne sezone igraju u Ligi šampiona.

SELTA – BARSELONA 1 (2.00)

Šampion je sto se tiče domaćeg takmičenja već završio posao, proslavili su titulu i okrenuti su revanšu sa Liverpulom i dolaze u Vigo sa rezernim sastavom.

Ukupna kvota na tiketu je 12.24.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter