1
Auto Moto

ŠARL LEKLER: Bio sam glup!

Objavljeno: 28.04.19 u 21:50

Vozač Ferarija bio je apsolutni junak dana VN Azerbejdžana, iako nije odneo pobedu, već je to uradio Valteri Botas iz suparničkog Mercedesa.

Vozio je sjajno na treninzima i svi su ga videli kao pobednika u kvlafikacijama. Nažalost, napravio je grešku, udario je u zid i kvalfikacije je završio na desetom mestu. Danas je u Bakuu dugo bio prvi, ali je trku završio tek na petom mestu.

– Zaslužio sam to što se desio. Veoma sam tužan, ali sam zaslužio. Bio sam glup, kao što sam poručio timu preko radija. Smirio sam se, ali i dalje mislim da sam bio glup, to se nije promenilo. Potrudiću se da naučim nešto iz ovoga, da se vratim bolji i izborim se za dobru trku. Ne želim da kažem nešto glupo, ali gledajući treninge i prvi deo kvalifikacija, pol pozicija je bila moguća, a ja sam sve prokockao. Zbog toga sam razočaran – rekao je Lekler pred današnju trku.

Šarl Lekler je danas dugo bio prvi tokom trke u Bakuu, ali u tim trenucima nije menjao pneumatike. Trku je završio na petom mestu. Sada je u generalnom plasmanu peti.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter