0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Nakon jučerašnjeg uspeha, danas ‘gađamo’ favorite!

Objavljeno: 23.04.19 u 11:40

Ostvarili smo juče pun pogodak i odluka da gađamo golove bio je dobar potez, a danas se okrećemo novim mečevima i pokušaćemo da pogodimo konačne ishode.

UESKA – EIBAR 1X (1.50)

Domaćin nema velike šanse da opstane u eliti i posle jedne sezone sledi povratak u niži rang, ali u svakom meču igrači daju maksimum i pokušaće da bar na svoj kontro upišu jedan bod.

GABALA – KARABAG 2 (1.60)

Šampion je uspeo da preuzme prvo mesto na tabeli i sada se okreću završnici kupa gde su ambicije da dođu do pehara tako da imaju ulogu favorita u gostima.

DONKASTER – AKRINGTON 1 (1.60)

Nema dileme da je sve u rukama domaćina koji se sprema da upiše uspeh koji će mu omogućiti da ostvari rezultatske ambicije u samom finišu sezone u nižim takmičenjima u Engleskoj.

HAMBURG – LAJPCIG 2 (1.60)

Poznati drugoligaš je daleko dogurao iako je plan povratak u Bundesligu i na drugom grontu neće se lako predati mada rival igra dobro u poslednje vreme i sve osim pobede Lajpciga je iznenađenje dana.

Ukupna kvota na tiketu je 6.14.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter