2
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi i dva keca su današnji izbor

Objavljeno: 04.04.19 u 10:59

Trka za bodove je sve intresantnija u mnogim šampionatima tako da nas uzbuđenja očekuju i večeras tako da smo skockali miks sa golovima u pokušaju da ostvarimo pogodak.

ATALANTA – BOLONJA 1 (1.50)

Četa iz Bergama igra dobro ove sezone i porasle su im ambicije da pokušaju da dođu do mesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona i pokušaće da savladaju rivala koga predvodi Siniša Mihajlović.

LEGANES – VALJADOLID 1 (2.00)

Borba za opstanak nije završena i biće veoma intresantna trka do samog kraja tako da domaćin želi da ima dobru zalihu za finiš i pokušaće da upisivanjem tri boda pobegnu konkurentima.

ANDERLEHT – BRIŽ GG (1.70)

Poslastica večeri je veliki derbi u Belgiji i meč koji će doneti dosta uzbuđenja u sudaru giganata, a po bar gol na obe strane je realan pošto će se igrati orvoreno.

PSV – CVOLE 3 – 5 GOLOVA (1.70)

Lider je poražen u Amsterdamu za vikend, ali i dalje sve drže u svojim rukama tako da su favoriti da dobrom partijom uz golove overe planirana tri boda.

Ukupna kvota na tiketu je 8.67.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter