0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Domaćini sigurni ‘pod obručima’, golovi u Engleskoj

Objavljeno: 27.03.19 u 11:15

Cim su završeni mečevi drugog kola kvalifikacija za EURO nastao je ‘problem’ sa izborom mečeva koji je mizeran, tako da je izbor pao na košarku i mečeve FIBA Lige šampiona.

NIŽNJI – ANTVERPEN 1 (1.50)

Rusi su u naletu i igraju dobro na oba fronta tako da će juriti pobedu za vođstvo protiv Belgijanaca čiji je plasman u četvrtfinale svakako uspeh, pa u Sibiru nemaju velike šanse.

HAPOEL – TENERIFE 1 (1.40)

Izraelci godinama ulažu sa ciljem da dođu do same završnice nekog evropskog takmičenja i imaju kvalitetniji tim od rivala iz Španije.

BAMBERG – AEK 1 (1.60)

Nemci su iznenada izabrali da posle nekoliko sezona u Evroligi se presele na drugi front, gde su im ambicije mnogo veće i žele da eliminišu branioca trofeja iz Atine.

DARLINGTON – ČESTER GG (1.70)

Odloženi megdan u nižem takmičenju u Engleskoj je jedna od retkih fudbalskih predstava u kojoj će oba tima igrati otvoreno što je stil na ovakvom nivou tako da se očekuju golovi na obe strane.

Ukupna kvota na tiketu je 5.71.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter