0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Malo golova u Lisabonu, Englezi će slaviti u Podgorici

Objavljeno: 25.03.19 u 10:35

Uspeli smo juče da budemo polovični, pošto je bilo iznenađenja, a danas je popravni i kreće nacionalni tim Srbije u Lisabonu protiv Portugalije.

PORTUGALIJA – SRBIJA 0-2 GOLA (1.70)

Treba očekivati tvrdu utakmicu i domaćin je pod blagim pritiskom posle remija sa Ukrajinom gde se pokazao problem realizacije tako da ponovo sledi odbrandbeni zid za Ronalda i saigrače.

LUKSANBURG – UKRAJINA 2 (1.50)

Pobedili su domaćini pre nekoliko dana Litvaniju posle preokreta i na krilima uspeha dočekuju favorita, koji će sada igrati napadački i juriti tri boda.

CRNA GORA – ENGLESKA 2 (1.50)

Razbili su Čehe na „Vembliju“ i imaju plan da u trećem meču u Podgorici prvi put slave, a ako budu na visini zadatka goste ne mogu da zaustave „Đetići“, koji će dati sve od sebe da bar dođu do boda.

AZERBEJDŽAN – LITVANIJA 1 (1.80)

Pokazali su domaćini „zube“ u Zagrebu i imaju još jedan test u prijateljskom meču da pobedom sa puno elana sačekaju novi termin u junu i tada budu još bolji u borbi za bodove.

Ukupna kvota na tiketu je 6.88.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter