0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Lens i Lajpcig favoriti kod kuće, ali ne i Opava

Objavljeno: 25.02.19 u 11:01

Posle pakleknog vikenda sledi kratko zatišje mada ima intresantnih mečeva koji donose dosta uzbuđenja na terenima širom Evrope i sledi novi pokušaj kockanja dobitne kombinacije, pošto smo juče ostvarili pun pogodak.

LAJPCIG – HOFENHAJM 1 (1.80)

Sastaju se dve ekipe koje igraju ofanzivan fudbal i prema tradiciji na njihovim mečevima ima dosta golova, a ovog puta smo odlučili da prednost dajemo domaćinu, koji je u naletu i pikirali su tri boda.

ĐIRONA – SOSIJEDAD GG (1.70)

Posle senzacionalne pobede u Madridu domaćin se sprema za novu misiju, a gosti imaju dosta personalnih problema i može da se očekuje po gol na svakoj strani u ovom megdanu.

OPAVA – PLZENJ 2 (1.80)

Posle ubedljive eliminacije od Dinama u Ligi Evrope šampion Češke se okreće nastavku sezone i pokušaju odbrane titule, a za to im je potrebna pobeda na strani i imaju ulogu blagog favorita.

LENS – NIOR 1 (1.60)

U poslednje vreme domaćin ruši redom na svom terenu i popravlja poziciju u pokušaju povratka u elitni rang, a večeras ne bi trebalo da imaju težak posao da upišu trijumf.

Ukupna kvota na tiketu je 8.32.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter