0
Ostali sportovi

ZA BUDUĆI RAZVOJ: Zvezda sklopila partnerstvo sa Australijancima

Objavljeno: 21.02.19 u 16:50

South Sydney Rabbitohs su odlučili da podrže razvoj ragbi lige u Srbiji i na Balkanu kroz Akademiju Ragbi liga kluba Crvena zvezda.

Kroz ovo partnerstvo, koje dovodi NRL u još uvek neosvojene teritorije, Rabbitohs i Crvena zvezda RLK će sarađivati u razvoju talenata u narednim godinama.

– South Sydney Rabbitohs i Crvena zvezda RLK su sklopili sporazum gde će Rabbitohs pružati podršku Akademiji Crvena zvezda RLK – rekao je Kolin Klejveg, direktor RLK Crvena zvezda.

– Ovaj sporazum je prvi mali korak u razvoju ragbi lige u Srbiji ka ozbiljnijem nivou igre. Menadžment RLK Crvena Zvezda I South Sydney Rabbitohs su prepoznali da je ključni korak u razvoju ragbi lige u državama poput Srbije treniranje ovog sporta i razvoj sportskih veština od malih nogu.

U svojoj dugoj istoriji, Rabbitohs su već uspostavili globalno prisustvo kroz podršku razvoja ragbi lige na lokacijama poput Češke Republike kroz partnerstvo sa Churdim Rabbitohs i Zapadne Australije kroz partnerstvo sa Ellenbrook Rabbitohs.

Sada će famozna zečija šapa ostaviti trag i na Akademiji koja će imati zadatak da razvija sport u regionu na konkretan i održiv način.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter