0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Dinamo favorit kod kuće, goleada u Londonu

Objavljeno: 21.02.19 u 09:30

Sledi rasplet u revanš mečevima Lige Evrope, a Sevilja se sinoć plasirala u naredni krug i biće veoma neizvesno na mnogim terenima i iznenađenja su u „igri“.

ARSENAL – BATE BORISOV 3-5 GOLA (2.40)

U Londonu su pre nešto više od godinu dana uspeli da napune mrežu šampiona Belorusije, a istu misiju pokušaće da ostvare ‘tobdžije’ i istope gol minusa iz prvog meča, a očekuje se da priliku dobije najbolji tim.

DINAMO (Z) – PLZENJ 1 (1.70)

Komšije su imale gol prednosti u Českoj, ali je domaćin ostvario preokret i dolaze u Zagreb da sačuvaju mrežu mada „modri“ ove sezone igraju dobro na domaćem terenu i juriće pobedu.

ZENIT – FENERBAHČE 1 (1.80)

Gol prednosti je na strani gostiju koji imaju katastrofalnu sezonu i bore se za opstanak u prvenstvu tako da ovaj meč dolazi kao trenutak da pokažu napredak, ali Rusi su u prednosti da ostvare uspeh.

BETIS – REN 1 (1.70)

Remi iz Francuske daje nadu ekipama da mogu dalje, a blaga prednost je na strani Španaca kojima igraju dva remija i svaka pobeda i na svom terenu žele da ostvare uspeh.

Ukupna kvota na tiketu je 12.48.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter