0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Siti je zacementiran, Vukašin Jovanović Bordoova ‘talija’

Objavljeno: 20.02.19 u 10:55

Nastavlja se trka u Ligi šampiona, mada sinoć favoriti nisu imali svoj „dan“ tako da slede nova iskušenja u kojima treba da budu uspešniji od rivala kao i neke ekipe u borbi za bodove.

ATLETIKO – JUVENTUS X2 (1.50)

Neće igrati Sami Kedira zbog problema sa srcem, ali je važno za goste iz Torina da se na mesto uspeha u Madrid vraća Kristijano Ronaldo, koji želi plasman sa crno-belima u narednu rundu i pokušaće da slome domaćina.

ŠALKE – MANČESTER S. 2 (1.40)

Nema dileme da su Englezi apsolutni favoriti mada treba da budu i oprezni sa upornim Nemcima, koji kod kuće znaju da budu opasni mada je sve na strani gostiju.

BORDO – GENGAN 1 (2.00)

Pravilo je jasno i čim se u ekipi domaćina pojavi u najboljem timu Vukasin Jovanović usledi pobeda, a sada je na tapetu zaostali meč u kojem je Srbin starter i očekuje se uspeh.

DERBI – MILVOL 1 (2.00)

U zaostalom meču domaćinu se pruža prilika da uhvati priključak u gornjem delu tabele, a za to je potrebna dobra partija protiv čvrstog rivala i „ovnovi“ su spremni da uknjiže još tri boda.

Ukupna kvota na tiketu je 8.40.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter